Εκλογές 2023: Το νέο βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok - «O Πίνατ έχει γίνει σταρ»
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θυμήθηκα και την επίσκεψη στη φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να είναι ενεργός στο TikTok. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μέσα από ένα σύντομο βίντεο αναφέρεται στην επίσκεψή του στο Takis Shelter στην Ιεράπετρα, ενώ θυμάται και την πρώτη του συνάντηση με τον Πίνατ, τον σκύλο που υιοθέτησε.

«Σήμερα επισκέφθηκα τον φίλο μου τον Τάκη, πρέπει να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερα οργανωμένο καταφύγιο ζώων στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά στο βίντεο στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει:

«Θυμήθηκα και την επίσκεψη στη φιλοζωική στην Ηλιούπολη, όταν γνώρισα τον Πίνατ. Όταν με διάλεξε ο Πίνατ. Έχει γίνει Star, αλλά μέσα από το σταριλίκι μας επιτρέπει να αναδείξουμε και πτυχές της πολιτικής μας που αφορούν την ευζωία των ζώων».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει: «Έχουμε μετατρέψει και την κακοποίηση των ζώων σε κακούργημα, πέραν του υποχρεωτικού τσιπαρίσματος πια, του υποχρεωτικού ελέγχου DNA για τα ζώα έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε ένα αδέσποτο ζώο από πού προήλθε. Είναι μια καινοτόμος πολιτική την οποία δεν την έχει εφαρμόσει κανένα άλλο κράτος, είμαστε στην πρώτη γραμμή. Ο Πίνατ εγκρίνει!».

 

@kyriakosmitsotakis_ Adopt don’t shop 🐶🐾🐱 #TakisShelter #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;