Η 2η σεζόν του «Loki» και το «Echo» έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας - Τι ανακοίνωσε ο Kevin Feige
Η δεύτερη σεζόν του «Loki» και η μίνι σειρά «Echo» έρχονται στο Disney+ στο φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε ο Kevin Feige.

Το MCU βρίσκεται σε μία φάση επιβράδυνσης της κυκλοφορίας περιεχομένου μετά τον καταιγισμό νέων σειρών και ταινιών των προηγούμενων ετών. Αιτία αυτού είναι τα προβλήματα που αντιμετώπισε το ίδιο το franchise με την υποδοχή των σειρών και των ταινιών του μετά το «Avengers: Endgame» καθώς και η αλλαγή φρουράς στην προεδρία της Disney. Έτσι, ο επικεφαλής των Marvel Studios, Kevin Feige, ανέβηκε στη σκηνή του Disney Upfront την Τρίτη αρκετά πιεσμένος και ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν του «Loki» και του «Echo».

Η πρεμιέρα της σεζόν 2 του «Loki» θα κάνει το ντεμπούτο της στις 6 Οκτωβρίου. Ένα μήνα αργότερα, σε κάτι πρωτόγνωρο για το Disney+ για μια σειρά της Marvel, όλα τα επεισόδια της spinoff σειράς του «Hawkeye», «Echo», θα είναι διαθέσιμα στην streaming πλατφόρμα στις 29 Νοεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nerdist.com (@nerdist)

Ο Feige υπενθύμισε ότι το «Loki» θα είναι η «πρώτη δεύτερη σεζόν» για το στούντιο, επιστρέφοντας στην ιστορία του δημοφιλούς χαρακτήρα που υποδύεται ο Tom Hiddleston και τη συνέχεια της ιστορίας από το cliffhanger της πρώτης σεζόν με την καταστροφή του ενός timeline και την έναρξη του γνωστού μας multiverse. Ο πρόεδρος των Marvel Studios αναφέρθηκε, επίσης, και στην επιστροφή των ηθοποιών Owen Wilson και Sophia DiMartino, καθώς και την εμφάνιση του βραβευμένου με Όσκαρ σταρ Ke Huy Quan.

Ωστόσο, ο Feige δεν ανέφερε αν ο Jonathan Majors θα εμφανιστεί κανονικά στη σεζόν 2, ως μία από τις παραλλαγές του κακού της Marvel, Kang, που είδαμε τόσο στην πρώτη σεζόν της σειράς όσο και στο «Ant-Man and the Wasp: Quantumania» τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Majors συνελήφθη στις 25 Μαρτίου με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και επί του παρόντος αναμένει τη δικαστική ακρόαση τον Ιούνιο. Ο ηθοποιός έχει αρνηθεί τις κατηγορίες.

Ο Eric («Martin Rick and Morty») επιστρέφει για να γράψει όλα τα επεισόδια για τη 2η σεζόν του «Loki». Ο Justin Benson και ο Aaron Moorhead («Moon Knight») ανέλαβαν τη σκηνοθεσία της σειράς.

Loki

Σε ό,τι αφορά το «Echo», η σειρά θα συνεχίσει την ιστορία της Maya Lopez (Alaqua Cox), της κωφού, ιθαγενούς Αμερικανής δολοφόνου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως απρόθυμος ανταγωνιστής στη σειρά του 2021 της Disney+ «Echo». Ο Feige επαίνεσε την «απίστευτη ομάδα ιθαγενών συγγραφέων, σκηνοθετών και μελών του καστ» πίσω από την μίνι σειρά, συμπεριλαμβανομένων των σταρ Zahn McClarnon («Reservation Dogs»), Graham Greene («Dances With Wolves»), Chaske Spencer («Wild Indian»), Tantoo Cardinal («Killers of the Flower Moon»), Devery Jacobs («Reservation Dogs») και Cody Lightning («Hey, Viktor!») και οι σκηνοθέτες Sydney Freeland («Reservation Dogs», «Star Trek: Strange New Worlds» ) και η Catriona McKenzie («The Walking Dead», «Shining Vale»). Το καστ περιλαμβάνει επίσης τον Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk (γνωστός και ως Kingpin) και τον Charlie Cox ως Daredevil.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OCD TIMES (@ocdtimes)

Οι ανακοινώσεις επιβεβαιώνουν ότι η Marvel επιβραδύνει σημαντικά τον ρυθμό των κυκλοφοριών της στο Disney+ μετά τον καταιγισμό 11 τίτλων στην πλατφόρμα μέσα στο 2021 και στο 2022. Επίσης, επιβεβαιώθηκε πως τα «Ironheart» και «Agatha: Coven of Chaos» αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους το 2024.

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;