«Secret Invasion»: Ο Samuel L. Jackson επιστρέφει ως Nick Fury στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς
Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη μίνι σειρά του Disney+ «Secret Invasion».

Μετά την αποτυχία του «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», το MCU πάτησε λίγο φρένο και καθυστερεί τα επόμενα project του. Καθώς περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα του «Guardians of the Galaxy Vol. 3» στις 5 Μαΐου, τα Marvel Studios ξεκίνησαν την προώθηση του επόμενου φιλόδοξου έργου τους που θα έρθει ένα μήνα μετά το κύκνειο άσμα του James Gunn στο δημοφιλές franchise. Ο λόγος για την επερχόμενη μίνι σειρά του Disney+ «Secret Invasion».

Ο Samuel L. Jackson επιστρέφει στην επερχόμενη σειρά ως Nick Fury και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Skrulls σε «μια τελευταία μάχη» κατά τη διάρκεια μιας εκρηκτικής νέας ματιάς στο MCU, αλλά και όσα έχουμε δει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marvel Studios (@marvelstudios)

Η Marvel αποκάλυψε το νεότερο τρέιλερ για την επερχόμενη μίνι σειρά «Secret Invasion» το βράδυ της Κυριακής. Το πρώτο τρέιλερ προσφέρει μία ευρύτερη ματιά στο all-star καστ της, στο οποίο συμμετέχουν οι Emilia Clarke, Olivia Colman, Don Cheadle, Martin Freeman, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders και Kingsley Ben-Adir.

Η σειρά ακολουθεί τον Nick Fury του Samuel L. Jackson, ο οποίος, μαζί με μερικά γνωστά πρόσωπα όπως ο Talos του Mendelsohn και ο πρώην πράκτορας της CIA του Freeman, Everett K. Ross, εργάζεται για να αποκαλύψει μια συνωμοσία που αποσκοπεί στην εγκατάσταση διπλών πρακτόρων Skrull σε θέσεις ισχύος. Οι γνωστοί εξωγήινοι του MCU αλλάζουν τη μορφή τους για να πετύχουν τα σχέδιά τους. Είναι μια προσπάθεια της οποίας ηγείται ο Gravik του Ben-Adir. Η ομάδα επαναστατών Skrull, της οποίας ηγείται ο Gravik, πιστεύουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσουν τη φυλή τους είναι να διεισδύσουν στη Γη και να πάρουν τους πόρους της.

Το «Secret Invasion» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 21 Ιουνίου.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair, ο Jackson μιλάει για την επερχόμενη σειρά και εξηγεί την αξιοσημείωτη απουσία του ματιού του Fury, κάτι που ο ηθοποιός αποκάλεσε μέρος του «ισχυρού Nick Fury». Για αυτό είπε:

«Είναι μέρος της ευπάθειας του τώρα. Μπορείς να το δεις και να δεις ότι δεν είναι αυτό το απόλυτα άφθαρτο άτομο. Δεν νιώθει σαν αυτόν τον τύπο»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;