Η Marvel ξεκαθαρίζει το αν επιστρέφει ο Robert Downey Jr στον ρόλο του Iron Man
Οριστική απάντηση στο ζήτημα της επιστροφής του Robert Downey Jr. στο ρόλο του Iron Man έδωσε η Marvel.

Οριστική απάντηση στο ζήτημα της επιστροφής του Robert Downey Jr. στο ρόλο του Iron Man έδωσε η Marvel.

Συγκεκριμένα, η απάντηση ήρθε από τον Stephen Broussard, VP of Production στη Marvel Studios, ο οποίος πρακτικά απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να επιστρέψει ο “Iron Man” του MCU με κάποιον τρόπο στο μέλλον, με τη δήλωση ότι “δεν είναι πλέον στα χαρτιά” της Marvel κάτι τέτοιο.

Μιλώντας στο io9 για το Ant-Man and the Wasp: Quantumania, το Phase 5 αλλά και ολόκληρο το Multiverse Saga, ανέφερε τα εξής:

«Νομίζω πως ένα αφηγηματικό σκέλος του Phase 4 ήταν η εισαγωγή νέων χαρακτήρων. Αφορούσε νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν γνωστούς ρόλους. Αν δείτε για παράδειγμα την Cassie που παίρνει τη στολή της και την Kate Bishop στο Hawkeye, καθώς και νέους χαρακτήρες που συστήνουμε όπως ο Jack στο Werewolf By Night. Μετά από μια 10ετία ιστοριών της Marvel, δίνουμε τη σκυτάλη στους επόμενους, όπως και το ότι ο Robert Downey Jr. δε βρίσκεται πλέον στα χαρτιά μας».

O Downey Jr. από την πλευρά του σε μία συνέντευξη στο GQ τον Φεβρουάριο του 2021 είχε πει «ποτέ μην λέτε ποτέ» για το ενδεχόμενο αυτό. Επίσης, ο Jonathan Majors που υποδύεται τον Kang και τον μεγάλο κακό του MCU, είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναμετρηθεί με τον Iron Man.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
73'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
72'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
0'
50 - 69
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
2'
53 - 46
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;