Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο Instagram και ξεκαθάρισε για τις φήμες περί τρίτου προσώπου
«Πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα»

Η Μέγκαν Φοξ επανενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram για να ξεκαθαρίσει και επίσημα τις φήμες περί απιστίας από τον σύντροφό της, Μασίν Γκαν Κέλι.

Έχοντας “εξαφανίσει” κάθε προηγούμενη ανάρτησή της, εκτός από τις κοινές φωτογραφίες με τον αρραβωνιαστικό της, η Μέγκαν Φοξ πραγματοποίησε ένα post, στο οποίο μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τη δική της αλήθεια για τις φήμες περί χωρισμού, ζητώντας παράλληλα να αφήσουμε ήσυχους “όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους“.

«Δεν υπήρξε καμία ανάμειξη τρίτου προσώπου σε αυτή τη σχέση, κανενός είδους. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε… πραγματικούς ανθρώπους, DM, bots AI ή δαίμονες. Ενώ μισώ να σας “κλέβω” από τυχαίες αβάσιμες ειδήσεις που θα είχαν γραφτεί με μεγαλύτερη ακρίβεια από το ChatGPT, πρέπει να αφήσετε αυτή την ιστορία να πεθάνει και να αφήσετε όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους ήσυχους τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το Independent αναφέρει πως την περασμένη εβδομάδα, η Φοξ και ο Κέλι εθεάθησαν να βγαίνουν από το γραφείο συμβούλου σχέσεων στην Καλιφόρνια, ενώ το People, αποκάλυψε πως το ζευγάρι τσακώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο που οδήγησε τη Μέγκαν Φοξ να βγάλει το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1 
 0