Ο Jon Bernthal επιστρέφει στον ρόλο του Punisher στο «Daredevil: Born Again»
Ο «Punisher» του Jon Bernthal επιστρέφει στο «Daredevil: Born Again» και έχουμε ξετρελαθεί!

Από όταν έχει ανακοινωθεί το «Daredevil: Born Again» και είδαμε τον Charlie Cox ως τον γνωστό δικηγόρο, πολλοί έχουμε αναρωτηθεί ποιοι άλλοι ηθοποιοί από της σειρά του Netflix θα επιστρέψουν στο MCU. Όλοι ήθελαν να δουν τον «Punisher» του Jon Bernthal. Τώρα, η ευχή όλων πραγματοποιήθηκε!

Όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης το Hollywood Reporter, ο Jon Bernthal επιστρέφει στον πιο γνωστό ρόλο της καριέρας του. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί ξανά τον Frank Castle στο «Daredevil: Born Again» από το Marvel Studios για το Disney+. Και έχουμε, ήδη, ενθουσιαστεί.

Ο Bernthal ακολουθεί τους Charlie Cox και Vincent D’Onofrio ως Kingpin στην πολυαναμενόμενη σειρά του Disney+. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν στη Νέα Υόρκη μέσα στον μήνα. Η διαφορά της νέας σειράς του Daredevil, σε αντίθεση με άλλες σειρές του MCU που αποτελούνται από έξι ή εννέα επεισόδια ανά σεζόν, το «Born Again» αναμένεται να αποτελείται από 18 επεισόδια. Σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Matt Corman και Chris Ord και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2024.

Η νέα σειρά παίρνει τον τίτλο της από ένα ιστορικό run του γνωστού χαρακτήρα που δημοσιεύτηκε το 1986 και είναι γραμμένο από τον θρυλικό Frank Miller, ενώ την εικονογράφηση είχε αναλάβει ο David Mazzuchelli. Η σειρά αναμένεται να αποκλίνει από αυτή την πλοκή, καθώς η ανακοίνωση της επιστροφής του Bernthal ως Punisher μας βάζει έναν χαρακτήρα που δεν είχε εμφανιστεί ο χαρακτήρας στο εν λόγω κόμικ. Παρόλα αυτά, η διαμάχη του Daredevil με τον Wilson Fisk, γνωστός και ως Kingpin, παραμένει το επίκεντρο.

Ο Bernthal υποδύθηκε για πρώτη φορά τον θλιμμένο πατέρα που αποφάσισε να πάρει εκδίκηση στη σειρά «Daredevil» του Netflix, κάνοντας το ντεμπούτο του κατά τη δεύτερη σεζόν το 2016. Ο ηθοποιός ανέλαβε και τη δική του σειρά για το Netflix, παίζοντας τον ομώνυμο χαρακτήρα για δύο σεζόν στο «The Punisher».

Το «Daredevil: Born Again» ακολουθεί αυτή τη σειρά του Netflix που προβλήθηκε για τρεις σεζόν από το 2013 μέχρι και το 2018. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κατά πόσο ο Kevin Feige και το MCU θα ακολουθήσουν τα γεγονότα της σειράς ή θα μας δείξουν ένα καινούριο δρόμο.

Παράλληλα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Deborah Ann Woll και ο Elden Henson, οι οποίοι έπαιξαν τους κλασικούς δεύτερους χαρακτήρες Karen Page και Foggy Nelson, αντίστοιχα, στη σειρά του Netflix, αν θα επιστρέψουν και για τη σειρά του Disney+. Δεν είναι επίσης σαφές εάν αυτοί οι χαρακτήρες θα πάνε στα χέρια άλλων ηθοποιών ή θα τους αφαιρέσουν από την ιστορία.

Με πληροφορίες από The Hollywood Reporter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;