Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με αναπάντεχα τρέιλερ από πολυαναμένομενες ταινίες και σειρές. Από την επιστροφή του Jason Statham και της αναπάντεχης επιτυχίας “Meg”, τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, μέχρι ένα αναπάντεχο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Poor Things

Ο Γιώργος Λάνθιμος «ανασταίνει» την Emma Stone στη νέα τους κινηματογραφική συνεργασία. Η ταινία αποτελεί μία αλλαγή στον μύθο του Φράνκενσταϊν και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο.

Oppenheimer

Στις 21 Ιουλίου, ο Christopher Nolan επιστρέφει με τη νέα του πολυαναμενόμενη ταινία για να πει την ιστορία της ατομικής βόμβας και του δημιουργού της. Ο auteur μας προσφέρει ακόμα μία χορταστική ματιά στην επερχόμενη ταινία.

Meg 2: The Trench

Το 2018 η πρώτη ταινία με τον Jason Statham να αντιμετωπίζει έναν τεράστιο καρχαρία έγινε η αναπάντεχη μεγάλη επιτυχία της χρονιάς. Πέντε χρόνια μετά, ο Statham καλείται να αντιμετωπίσει τρεις γιγαντιαίους καρχαρίες, αλλά και δεινόσαυρους. Θα καταφέρει να έχει την ίδια επιτυχία η ταινία με την πρώτη;

My Big Fat Greek Wedding 3

Μία από τις μεγαλύτερες ρομαντικές κωμωδίες όλων των εποχών επιστρέφει με την τρίτη του ταινία αυτό το φθινόπωρο.

Bird Box Barcelona

Η αναπάντεχη επιτυχία της ταινίας της Sandra Bullock για το Netflix θα αποκτήσει ένα σίκουελ. Μία επέκταση της ιστορίας και του κόσμου αυτού. Η ιστορία αυτή τη φορά λαμβάνει χώρα στην Βαρκελώνη.

Flamin’ Hot

Η Eva Longoria ετοιμάζεται για την πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα και θα αφορά τη δημιουργία των Cheetos.

Σειρές

The Crowded Room

Η νέα σειρά του Apple TV+ έχει ένα πολύ δυνατό καστ με τους Tom Holland και Amanda Seyfried στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το παρελθόν ενός άντρα, ο οποίος εμπλέκεται σε μια επίθεση στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του 70, αποκαλύπτεται από μια σειρά συνεντεύξεων.

Arnold

Ένα καινούριο ντοκιμαντέρ έρχεται στο Netflix. Ο Arnold Schwarzenegger ετοιμάζεται να πει την ιστορία της ζωής του και να επαναπροσδιορίσει την περσόνα του. Κάτι σαν αυτό που έκανε μερικούς μήνες πριν η Pamela Anderson.

The Full Monty

Το καστ της γνωστής ταινίας επανενώνεται μετά από 25 χρόνια για τη νέα σειρά του Disney+.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;