Survivor All Star: Ανατροπή με τρεις ακόμα υποψήφιους για αποχώρηση
Σχεδόν η μισή Μπλε ομάδα είναι υποψήφια για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star - Όσα είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5)

Μετά την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα για 11η φορά, ήρθαν εντάσεις στο Survivor All Star. Κάτι που φάνηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/5), καθώς τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν άκρως ανατρεπτικά.

Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με τους Ασημακόπουλο και Μπάρτζη να συζητούν για την ψηφοφορία που έφερε υποψήφιο για 11η φορά φέτος τον Σπύρο Μαρτίκα, με τους δύο τους να συμφωνούν πως ο 45χρονος φαρμακοποιός είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της Μπλε ομάδας. Οι δύο παίκτες σημείωσαν, επίσης, πως είναι φουλ χειριστικός και σωστά βρίσκεται υποψήφιος.

Παράλληλα, ο Τάκης Καραγκούνιας κατάφερε να τσακωθεί με τη Ρία Κολοβού όταν αναφέρθηκε σε «δορυφόρους» μιας ιδιωτικής συζήτησης.

 

Ο Νίκος Μπαρτζής συνέχισε την… επίθεση του προς τον Σπύρο Μαρτίκα και την επόμενη ημέρα. Ο παίκτης του Survivor All Star τόνισε πως ο συμπαίκτη του θέλει να τον απομονώσει και πως προσπάθησε στη ψηφοφορία να κατευθύνει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του για να υπάρξει ισοψηφία. Με τα όσα είπε ο Μπαρτζής συμφώνησε και η Στέλλα Ανδρεάδου και χαρακτήρισε και αυτή τον Σπύρο ως χειριστικό. Μάλιστα, η παίκτρια υποστήριξε πως «μαγειρεύει» τις ψήφους και έχει πάρει με το μέρος του τη Σταυρούλα και τον Ηλία.

 

Η ένταση μεταξύ των δύο παικτών έφθασε και στον στίβο μάχης. Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για τη 2η ασυλία της εβδομάδας, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως βλέπει σχέδιο εξόντωσης του από τον Μαρτίκα. Ο παίκτης του Survivor All Star συνέχισε τις βολές του κατά του πρώην φίλου του λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης.

 

Η διάθεση της Μπλε ομάδας του Survivor All Star για «ξεσκαρτάρισμα», όπως είχε πει ο Μπάρτζης μετά την ήττα τους στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας, φάνηκε ξανά στο στίβο μάχης. Οι Κόκκινοι δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο πρώτο σκέλος με 8-3 με τον Μάρτίκα να χάνει αυτή τη φορά από τον Τάκη και τους Μάριο, Μπόγδανο και Ασημακόπουλο να είναι οι τρεις που κατάφεραν να πάρουν από μια νίκη για την ομάδα τους.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στο δεύτερο σκέλος με τους Κόκκινους να προηγούνται με 6-0. Ο Μάριος κατάφερε να πάρει τον πρώτο πόντο για τους Μπλε, ενώ ο Σπύρος έφερε τη 2η νίκη για την ομάδα του και η Στέλλα μειώσει σε 6-3.

Το τελικό 8-3 το έγραψε η Μελίνα Μεταξά, η οποία έγραψε συνολικά 4 νίκες στο αγώνισμα για τη 2η ασυλία.

 

Το αποτέλεσμα και στα δύο σκέλη του 2ου αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star σχολιάστηκε και στο Συμβούλιο του Νησιοπυ με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να το χαρακτηρίζει «περίεργο». Ωστόσο, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι το ματς ήταν στημένο.

Την ώρα της κάλπης οι εκπλήξεις ήταν αρκετές!

Η Ρία Κολοβού συγκέντρωσε 6 ψήφους και ήταν η επόμενη που ακολούθησε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα. Παράλληλα, από μία ψήφο πήραν και και οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Έτσι, η ψηφοφορία των Μπλε έβγαλε τη μισή ομάδα ως υποψήφιους προς αποχώρηση και άφησε έκπληκτους τους Κόκκινους. Η Ρία Κολοβού παραδέχτηκε πως εκείνη έριξε την «κούφια» ψήφο στον Ασημακόπουλο γιατί δεν ήθελε τον Μπάρτζη ανάμεσα στους υποψήφιους και δεν εκτίμησε σωστά τις κινήσεις των υπολοίπων.

 

Ο Νίκος Μπάρτζης, από την πλευρά του, δεν άντεξε την πίεση και δάκρυσε την ώρα που απευθυνόταν στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor All Star. Ο ίδιος ζήτησε από το κοινό να στηρίξει και τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι ο μόνος με τον οποίο έχει έρθει κοντά.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;