Survivor All Star: «Δεν γίνεται να το είπε αυτό» - Η ενόχληση της Μαριαλένας με τη Σταυρούλα
Η Σταυρούλα είπε: «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

“Καρφιά” προς την συμπαίκτριά της στο Survivor All Star, Σταυρούλα Χρυσαειδή έριξε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για υπονοούμενα που έκανε.

Η Σταυρούλα είπε: «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Λίγο πριν φύγουμε για το συμβούλιο, έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν όλοι στην καλύβα και Μπλε και Κόκκινοι κι αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να πάνε στο συμβούλιο γιατί περάσαμε μία δύσκολη μέρα κι αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και μπήκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά σε ένωση έγινε αυτή η ωραία συζητησούλα και πείραζε ο ένας τον άλλον. Πετάγεται η Σταυρούλα και λέει “μια χαρά δεν ήσασταν από εκεί; Τώρα εδώ ήρθατε να τα πείτε;”. Το προσπερνώ. Πάμε για το δεύτερο και συνεχίζει ότι “ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάζει τον κ…ο του”, επειδή συνέχιζαν να μιλούν τα παιδιά. Το προσπερνώ» είπε αρχικά η Μαριαλένα για την Σταυρούλα.

Έπειτα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε:

«Πάμε στο τρίτο. Είπε «τι ωραία που ήταν όταν δεν μιλούσατε και χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα». Κοιτάω τον Σάκη και λέω δεν μπορεί να το είπε. Δεν γίνεται… Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Αν την ενοχλούσε, μπορούσε να πει παιδιά είμαι κουρασμένη. Για εμένα δείχνει κακία κι ευχαριστιέται με την στενοχώρια του αλλουνού. Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετά σποντίτσες».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 2