Ελευθερία Ελευθερίου: Μιλάει για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο - «Έπεσε κι αυτός λίγο θύμα στο ριάλιτι»
Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τη σχέση που διατηρεί μετά το Survivor All Star με τον Μάριο Πρίαμο και τη συμμετοχή της στο ριάλιτι.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» του SigmaTV στην Κύπρο. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor All Star και στις σχέσεις που διατηρεί πλέον με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και το επίμαχο σκηνικό που συνέβη μεταξύ τους.

Αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε:

«Δεν ήθελαν να με προστατεύσουν στην αρχή, ήθελαν απλά να με χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν τον Μάριο για να τον βγάλουν υποψήφιο. Εγώ τα είδα όλα αυτά τα πράγματα κι ήταν αυτό που δεν μου άρεσε.

Είμαστε μια χαρά με τον Μάριο. Με την πάροδο του χρόνου μέσα στο παιχνίδι έφτιαξαν τα πράγματα σε πολύ ανθρώπινο επίπεδο. Τον αγαπάω, είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι εσείς τον γνωρίζετε, δε χρειάζεται να πω πολλά για το ποιος είναι»

Στη συνέχεια, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως:

«Το ότι είχε ένα ατυχές συμβάν, έπεσε κι αυτός λίγο θύμα μέσα στο reality που έγινε. Είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι πολύ μακρινό. Κρατάω το ότι είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και εξακολουθώ να τον θέλω νικητή.

Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, δεν θα άλλαζα κάτι, ούτε στο θέμα του θυμού μου. Το μόνο που θα άλλαζα είναι αυτό που τον είχα χαρακτηρίσει, δεν θέλω ούτε να το πω, ούτε να το θυμάμαι. Είμαστε πολύ καλά με τον Μάριο»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;