Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μετά το Cinemacon 2023 και την πληθώρα νέων τρέιλερ από επερχόμενες ταινίες και σειρές που θα δούμε μέχρι το τέλος του έτους, η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά… ήρεμη. Ωστόσο, είχε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα τρέιλερ για μία ταινία που έρχεται να ολοκληρώσει την ιστορία δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ενώ μάθαμε και το πώς θα συνεχιστεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε.

Ταινίες

Dune Part II

Η δεύτερη ταινία του Denis Villeneuve στον πλανήτη Αράκις έρχεται να ολοκληρώσει την ιστορία του πρώτου βιβλίου της σειράς. Τα πρώτα πλάνα είναι άκρως εντυπωσιακά και ετοιμαζόμαστε για μία από τις καλύτερες sci-fi ταινίες της χρονιάς. Μην εκπλαγείτε αν δείτε την ταινία να συγκεντρώνει πολλές υποψηφιότητες στα Όσκαρ 2024, όπως και η πρώτη ταινία.

Gran Turismo

Τον Αύγουστο έρχεται ακόμα μία κινηματογραφική μεταφορά ενός κλασικού και αγαπημένου βιντεοπαιχνιδιού. Ο Neil Blomkamp, των “District 9” και “Elysium”, επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα για μία ταινία που φαίνεται να είναι διαφορετική από άλλες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη.

Σειρές

Monsters: The Lyle & Erik Menendez Story

Η σειρά του Ryan Murphy έσκασε σαν βόμβα στο Netflix με την ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ και η πλατφόρμα θέλει τη συνέχεια της. Έτσι, αποφασίστηκε πως θα συνεχιστεί ως σειρά ανθολογίας με κάθε κύκλο να επικεντρώνεται σε διαφορετικά “τέρατα”. Η νέα σεζόν, που θα έρθει το 2024, θα επικεντρωθεί στα αδέρφια Μέντεζ.

Angel City

Το HBO φέρνει μία σειρά ντοκιμαντέρ στην οποία ακολουθούμε την Natalie Portman και τις συνεργάτιδές της να φτιάχνουν μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;