Τρεις ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με νέες προτάσεις για σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις. Η νέα περιπέτεια (και τελευταία των Guardians) του MCU θα σε συγκινήσει, ενώ το Netflix μας ταξιδεύει για ακόμα μία φορά στον κόσμο του Bridgerton. Αυτές είναι μόνο δύο από όλες τις προτάσεις που σου έχουμε συγκεντρώσει για την εβδομάδα αυτή.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε όλες τις νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Οι “Φύλακες του Γαλαξία” επιστρέφουν για την αποχαιρετιστήρια περιπέτειά τους. Ο James Gunn ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την τριλογία του στο MCU και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και της DC. Το Vol. 3 μας θυμίζει γιατί είχαμε αγαπήσει το MCU, αλλά και την ομάδα αυτή με ένα από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια του franchise. Ο Πίτερ Κουίλ θρηνεί το χαμό της Γκαμόρα και οι Φύλακες έχουν πέσει σε απραξία. Ώσπου εμφανίζεται ένας νέος εχθρός: ο σατανικός και ανίκητος Υψηλός Διαμορφωτής, ο οποίος προσπαθεί να απαγάγει τον Ρόκετ, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Saison Morte

Η ελληνική πρόταση της εβδομάδας για τους Κινηματογράφους είναι ένα αστυνομικό θρίλερ. Χειμώνας στη Μήλο. Οι αστυνομικοί βρίσκουν σ’ ένα απομονωμένο ξενοδοχείο δύο νεκρούς κι έναν τραυματισμένο. Από το νοσοκομείο, ο τελευταίος αρχίζει να τους αφηγείται μια περίπλοκη, μυστηριώδη ιστορία.

Το Φως του Διαβόλου

Για τους φίλους του τρόμου, το Cosmote Cinema1HD το βράδυ της Κυριακής (7/5) στις 21:00 μας φέρνει μία ιστορία που μπορείς να απολαύσεις από την άνεση του σπιτιού σου. Σε μια περίοδο που ο αριθμός των δαιμονισμένων αυξάνεται, μια καλόγρια εκπαιδεύεται στις τελετές εξορκισμού. Μα στην προσπάθειά της να σώσει την ψυχή ενός κοριτσιού από έναν ισχυρό δαίμονα, θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Σειρές

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Η νέα μίνι σειρά του Netflix αποτελεί το πρώτο spin-off της επιτυχημένης ρομαντικής σειράς εποχής “Bridgerton”. Η νέα μίνι σειρά, που είναι διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα, ακολουθεί μία νεαρή Charlotte και εξιστορεί την ιστορία του έρωτά της με τον Βασιλιά Γεώργιο και πώς δημιούργησε μία τεράστια κοινωνική αλλαγή.

Ed Sheeran: The Sum of it All

Με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ και πιο προσωπικού, ο Ed Sheeran μας ανοίγεται ακόμα περισσότερο και μιλάει για την προσωπική του ζωή. Αυτή η σειρά ακολουθεί τον Ed αφού μαθαίνει νέα που του αλλάζουν τη ζωή και αποκαλύπτει τις δυσκολίες και τους θριάμβους του κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής του. Συνδυάζοντας αποκλειστικό προσωπικό αρχείο που δεν έχει ξαναδεί κανείς, σημερινή επικαιρότητα, αυθεντικές συνεντεύξεις με τη σύζυγό του και τους αγαπημένους του και εμφανίσεις σε διάφορες τοποθεσίες, η σειρά διευρύνει τον φακό για να αποκαλύψει τι σκέφτεται ο Sheeran για τον κόσμο, τον εαυτό του και τον μουσική, καθώς παρουσιάζει και τις επιτυχίες του τραγουδιστή και τραγουδοποιού που μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικά οι συνδρομητές του Disney+.

A Small Light

Μία δυνατή ιστορία που θα σε συγκινήσει και θα σε καθηλώσει έφτασε στο Disney+. Ειπωμένη με μοντέρνα ευαισθησία, το «A Small Light» αφηγείται την αξιοσημείωτη αληθινή ιστορία της γραμματέως Miep Gies (Bel Powley), η οποία ήταν μια νεαρή, ανέμελη και σκεπτόμενη γυναίκα – σε μια εποχή που οι απόψεις σου μπορούσαν να σε σκοτώσουν – όταν το αφεντικό της, Otto Frank (Liev Schreiber), της ζητάει να βοηθήσει να κρύψει την οικογένειά του από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Star Wars Visions Volume 2

Η σειρά που μας έδειξε διαφορετικές γωνίες του γαλαξία των Star Wars και ήταν εμπνευσμένη από διάφορα και διαφορετικά είδη animation και anime, επέστρεψε με νέα επεισόδια, που δεν πρέπει να χάσεις. Το Volume 2 έφερε στο Disney+ 9 νέα επεισόδια από 9 διαφορετικά στούντιο από όλον τον κόσμο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;