Όσα θα δούμε τον Μάιο στο Netflix
Οι ταινίες, οι σειρές, τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που έρχονται τον Μάιο στο Netflix.

Ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Μαΐου με την Πρωτομαγιά να έχει παρέλθει. Ο καιρός είναι ήδη καλοκαιρινός και όλοι/όλες νιώθουμε εξαιρετικά και έτοιμοι να απολαύσουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης λίγο πριν ξεχυθούμε σε νησιά, θάλασσες και παραλίες.

Και μπορεί η διάθεση να είναι σχεδόν καλοκαιρινή και οι έξοδοί μας να έχουν αυξηθεί, αλλά πάντα υπάρχουν τα βράδια που δεν θέλουμε να κουνηθούμε από τον καναπέ μας. Αντιθέτως, θέλουμε να αράξουμε σα να μην υπάρχει αύριο και να δούμε μια σειρά, ταινία, ένα ντοκιμαντέρ ή -γιατί να μην το παραδεχτούμε- ένα ριάλιτι για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος μας. Και εκεί έρχεται το Netflix που έχει φροντίσει να φέρει για ακόμη μία φορά φρεσκότατο και ενδιαφέρον υλικό.

Οι σειρές που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Ο Ράφτης

Υπόθεση: Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για την αρραβωνιαστικιά του καλύτερού του φίλου, αλλά τα σκοτεινά τους μυστικά σύντομα θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

Έρχεται στις 2 Μαΐου.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Υπόθεση: Ο γάμος της βασίλισσας Καρλόττας και του βασιλιά Γεωργίου της Αγγλίας γεννά μια ιστορία αγάπης που αλλάζει τον κόσμο της υψηλής κοινωνίας στο πρίκουελ του «Μπρίτζερτον».

Έρχεται στις 4 Μαΐου.

Sanctuary

Υπόθεση: Ένα σκληρό, απελπισμένο παιδί γίνεται παλαιστής σούμο, γοητεύοντας τους φαν με την αλαζονική του συμπεριφορά κι αναστατώνοντας μια βιομηχανία που βασίζεται στην παράδοση.

Έρχεται στις 4 Μαΐου.


Queen Cleopatra

Υπόθεση:  Η τελευταία φαραώ της Αιγύπτου Κλεοπάτρα αγωνίζεται για τον θρόνο, την οικογένεια και την κληρονομιά της. Δραματικό ντοκιμαντέρ με αναπαραστάσεις και συνεντεύξεις.

Έρχεται στις 10 Μαΐου.


Dance Brothers

Υπόθεση: Δύο αδέλφια που θέλουν να πετύχουν ως χορευτές ανοίγουν το δικό τους κλαμπ, αλλά η δημιουργικότητά τους έρχεται σε σύγκρουση με την επιχείρηση, απειλώντας τη σχέση τους.

Έρχεται στις 10 Μαΐου.


Ultraman (Σεζόν 3)

Υπόθεση:  Πριν από δεκαετίες, ένας ήρωας από τα αστέρια άφησε τον κόσμο μας εν ειρήνη. Τώρα, ο γιος του Ούλτραμαν καλείται να προστατέψει τη Γη από μια νέα εξωγήινη απειλή.

Έρχεται στις 10 Μαΐου.

Black Knight

Υπόθεση: Στο δυστοπικό και ρημαγμένο από την ατμοσφαιρική ρύπανση 2071, η επιβίωση της ανθρωπότητας εξαρτάται από τους Μαύρους Ιππότες που απέχουν πολύ από τους απλούς διανομείς.

Έρχεται στις 12 Μαΐου.

Doctor Cha

Υπόθεση: Είκοσι χρόνια αφού εγκατέλειψε την καριέρα της στην Ιατρική, μια νοικοκυρά επιστρέφει ως πρωτοετής, προσπαθώντας να βρει τα πατήματά της σε μια δουλειά γεμάτη εκπλήξεις.

Έρχεται στις 17 Μαΐου.


XO, Kitty

Υπόθεση: Μια νέα ιστορία αγάπης ξετυλίγεται, όταν η έφηβη προξενήτρα Κίτι σμίγει με το –από απόσταση– αγόρι της στο ίδιο λύκειο της Σεούλ όπου φοιτούσε η μακαρίτισσα μητέρα της.

Έρχεται στις 18 Μαΐου.


Muted

Υπόθεση:  Ο Σέρχιο δεν έχει μιλήσει από τότε που δολοφόνησε τους γονείς του, έξι χρόνια πριν. Τώρα, μία ψυχίατρος στοχεύει να αποκαλύψει τι συνέβη μέσω μιας περίπλοκης έρευνας.

Έρχεται στις 19 Μαΐου.

 The Good Bad Mother

Υπόθεση: Ένα τραγικό ατύχημα αφήνει έναν φιλόδοξο εισαγγελέα με το μυαλό ενός παιδιού, αναγκάζοντας αυτόν και τη μητέρα του να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αποκατάστασης της σχέσης τους.

Έρχεται στις 20 Μαΐου.

FUBAR

Υπόθεση: Λίγο πριν αποσυρθεί, ένας πράκτορας της CIA ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό κι αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση για μια τελευταία δουλειά.

Έρχεται στις 25 Μαΐου.

I Think You Should Leave with Tim Robinson (Σεζόν 3)

Υπόθεση: Η σουρεάλ και βραβευμένη με Emmy κωμική σειρά επιστρέφει για τρίτη σεζόν, καθώς οι Τιμ Ρόμπινσον και Ζακ Κάνιν συνεχίζουν να διακωμωδούν τις πιο κοινότοπες καταστάσεις.

Έρχεται στις 30 Μαΐου.

Οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Royalteen: Princess Margrethe

Υπόθεση:  Στον απόηχο του σκανδάλου, η πριγκίπισσα Μαργκρέτε αποζητά λίγη κανονικότητα. Αν κι αντιμετωπίζει οικογενειακά δράματα, πασχίζει να βγάλει προς τα έξω μια τέλεια εικόνα.

Έρχεται στις 11 Μαΐου.

The Mother

Υπόθεση: Μια επαγγελματίας εκτελέστρια βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.

Έρχεται στις 12 Μαΐου.


Faithfully Yours

Υπόθεση: Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν η μία εξαφανίζεται.

Έρχεται στις 17 Μαΐου.

Mother’s Day

Υπόθεση: Όταν απάγεται ο γιος που δεν γνώρισε ποτέ, η πρώην πράκτορας Νίνα ξεσκονίζει τις δολοφονικές της δεξιότητες για να τον φέρει σπίτι – όποιος κι αν της σταθεί εμπόδιο.

Έρχεται στις 24 Μαΐου.

Blood & Gold

Υπόθεση: Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ένας Γερμανός λιποτάκτης και μια νεαρή γυναίκα εμπλέκονται σε μια αιματηρή μάχη με μια ομάδα Ναζί που αναζητά κρυμμένο χρυσό.

Έρχεται στις 26 Μαΐου.


 Tin & Tina

Υπόθεση: Μετά από μια τραυματική αποβολή, ένα νεαρό ζευγάρι υιοθετεί δύο περίεργα δίδυμα από ένα μοναστήρι, των οποίων η εμμονή με τη θρησκεία σύντομα αναστατώνει την οικογένεια.

Έρχεται στις 26 Μαΐου.

Mixed by Erry

Υπόθεση: Ενώ εμπορεύονται λαθραία αυτοσχέδιες κασέτες στη Νάπολη της δεκαετίας του ’80, ένας επίδοξος DJ και τα δύο αδέρφια του γίνονται μεγάλοι παραγωγοί που καταδιώκει ο νόμος.

Έρχεται στις 31 Μαΐου.

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που έρχονται στο Netflix τον Μάιο

Jewish Matchmaking

Υπόθεση: Όταν οι Εβραίοι εργένηδες είναι έτοιμοι για σοβαρή σχέση, απευθύνονται στην Αλίζα Μπεν Σαλόμ για να τους βρει το τέλειο ταίρι σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Έρχεται στις 3 Μαΐου.


Missing: Dead or Alive?

Υπόθεση: Παρακολουθήστε αστυνομικούς από το τμήμα του σερίφη της Νότιας Καρολίνας που αναζητούν άτομα, τα οποία εξαφανίστηκαν υπό περίεργες συνθήκες.

Έρχεται στις 10 Μαΐου.

Fab 5 / Queer Eye (Σεζόν 7)

Υπόθεση: Έχετε πρόσκληση για το πάρτι των Fab 5, αυτήν τη φορά στη Νέα Ορλεάνη. Μια ολοκαίνουργια σεζόν με τους εμψυχωτικούς μας ήρωες — και απίστευτες μεταμορφώσεις.

Έρχεται στις 12 Μαΐου.

Άννα Νικόλ Σμιθ: Δεν Με Ξέρεις 

Υπόθεση: Από το απόγειο της φήμης της ως μοντέλο μέχρι τον τραγικό της θάνατο, αυτό το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει την Άννα Νικόλ Σμιθ μέσα από τα μάτια των πιο κοντινών της ανθρώπων.

Έρχεται στις 16 Μαΐου.

 McGREGOR FOREVER

Υπόθεση: Τα αδυσώπητα χτυπήματα, το βρώμικο στόμα και το μάγκικο περπάτημα ανέδειξαν τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε κορυφαίο σταρ του UFC. Μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την καριέρα του.

Έρχεται στις 17 Μαΐου.

Working: What We Do All Day

Υπόθεση: Κάποιοι δουλεύουν για τα λεφτά. Άλλοι, για καριέρα. Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ εξερευνά την έννοια της εργασίας για τους Αμερικανούς σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν γρήγορα.

Έρχεται στις 17 Μαΐου.

Selling Sunset (Σεζόν 6)

Υπόθεση: Τα πονταρίσματα και τα τακούνια βρίσκονται σε ύψη που δεν έχουν ξαναβρεθεί ποτέ, καθώς οι παλιοί agents κάνουν μεγάλες αλλαγές και δύο νέα μέλη φέρνουν τα πάνω κάτω στην ομάδα.

Έρχεται στις 19 Μαΐου.


Merpeople

Υπόθεση:  Καλώς ήρθατε στον ευφάνταστο κόσμο της επαγγελματικής κολύμβησης με ουρά γοργόνας, όπου το πάθος των ανθρώπων να κολυμπούν με πέδιλα έγινε βιομηχανία δισεκατομμυρίων.

Έρχεται στις στις 23 Μαΐου.

Θύμα/Ύποπτος 

Υπόθεση: Όταν μια δημοσιογράφος ερευνά την υπόθεση μιας γυναίκας που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού, καταλαβαίνει ότι οι αρχές αντιστρέφουν τους όρους στα θύματα.

Έρχεται στις 23 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1