Black Mirror: Κυκλοφόρησε το trailer για την 6η σεζόν
Μετά από μια μεγάλη και αισθητή απουσία, το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix με την έκτη σεζόν που υπόσχεται περισσότερες σκοτεινές ιστορίες.

Μετά από μια μεγάλη και αισθητή απουσία, το Black Mirror επιστρέφει στο Netflix με την έκτη σεζόν που υπόσχεται περισσότερες σκοτεινές ιστορίες.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σεζόν, το οποίο αποκαλύπτει και το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας που έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2023.

Το συγκεκριμένο trailer περιλαμβάνει μια διασκευή του I Don’t Want to Set the World on Fire από τους The Ink Spots και μας δίνει μια γεύση από τα νέα επεισόδια που θα εξερευνήσουν διάφορα θέματα σχετικά με την τεχνολογία, την κοινωνία και την ανθρώπινη φύση.

Μερικές από τις σκηνές περιλαμβάνουν μια μαζορέτα που παθαίνει νευρικό κλονισμό, ένα πλήρωμα διαστημοπλοίου που έρχεται αντιμέτωπο με έναν ξαφνικό κίνδυνο και ένα σπίτι που καίγεται.

Η νέα σεζόν καταφθάνει με ένα τρομερά εντυπωσιακό καστ, το οποίο απαρτίζουν οι Aaron Paul, Annie Murphy, Ben Barnes, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault και Zazie Beetz.

Ο Brooker δήλωσε ότι ήθελε να εκπλήξει τους θεατές και τον εαυτό του με αυτή τη σεζόν, ανατρέποντας κάποιες από τις δικές του βασικές αρχές σχετικά με το τι να περιμένει κανείς από το Black Mirror. Είπε ότι πρόσθεσε κάποια νέα στοιχεία που προηγουμένως είχε ορκιστεί ότι δεν θα υλοποιούσε, αλλά και ότι οι ιστορίες εξακολουθούν να είναι “όσο πιο Black Mirror” γίνεται.

Το Black Mirror είναι μια ανθολογική σειρά που αλλάζει εντελώς με κάθε νέο επεισόδιο. Εξερευνά τη σκοτεινή και σατιρική πλευρά της σύγχρονης κοινωνίας και το πώς η τεχνολογία μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας με απροσδόκητους τρόπους. Η σειρά έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων έξι Emmy.

Πέρα από την 6η σεζόν του Black Mirror που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Ιούνιο του 2023, οι προηγούμενες πέντε παραμένουν διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
7'
10 - 10
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;