The Witcher: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την τρίτη σεζόν
The Witcher: Η τρίτη σεζόν θα «χωριστεί» σε δύο μέρη - Πότε θα είναι διαθέσιμα στο Netflix

Το «The Witcher» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix με τον αγαπημένο Henry Cavill στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Την Τρίτη (26/4) το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρειλερ της τρίτης σεζόν. όπου βλέπουμε τον Henry Cavill ως Geralt of Rivia λίγο πριν αναλάβει τα ηνία του ρόλου ο (Liam Hemsworth στην τέταρτη σεζόν.

Η τρίτη σεζόν θα «χωριστεί» σε δύο μέρη, εκ των οποίων το πρώτο μέρος θα αποτελείται από πέντε επεισόδια και θα είναι διαθέσιμο στις 29 Ιουνίου. Το δεύτερο μέρος θα περιλαμβάνει τα τελευταία τρία επεισόδια της σεζόν και θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

Στη τρίτη σεζόν καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Σίρι με σκοπό να την κρύψει. Ο Geralt είναι αποφασισμένος να προστατέψει τη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Έτσι, η Γένεφερ, η οποία έχει αναλάβει η μαγική εκπαίδευση της Σίρι, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου αανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας.

Δείτε το teaser trailer:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;