Τρεις ταινίες και τρεις σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται με αρκετές προτάσεις και νέες σειρές και ταινίες που μπορείς να απολαύσεις. Από την ιδιαίτερη επιστροφή ενός από τους auteur της νέας γενιάς, μία ακόμα live-action μεταφορά κλασικής ταινίας της Disney και την τελευταία σεζόν μίας σειράς που έχει βρει το κοινό της στο Netflix.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τις νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Beau is Afraid

Ο Ari Aster φαίνεται να φεύγει από τον τρόμο που τον έχουμε συνηθίσει με τις δύο αριστουργηματικές ταινίες του “Hereditary” και “Midsommar” και να διηγείται μία ιστορία για τα τραύματα που δημιουργούν οι γονείς στα παιδιά τους και το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Μία μαύρη κωμωδία με στοιχεία θρίλερ και τον Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μία τρίωρη ταινία που έχει διχάσει και σίγουρα αξίζει να δεις τι έχει ετοιμάσει η Α24 και ο Aster. Όταν μαθαίνει πως η μητέρα του πέθανε ξαφνικά, ο μοναχικός, χαμηλών τόνων και μόνιμα αγχωμένος Μπο ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο απρόβλεπτες περιπέτειες για να φτάσει στο πατρικό του.

Benediction

Ο Terence Davies επιστρέφει με μία από τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και στη ζωή του πολεμικού ποιητή του 20ου αιώνα Siegfried Sassoon. Η ταινία ακολουθεί την προσωπική σωτηρία του ποιητή μέσα από τις εμπειρίες του με την οικογένεια, τον πόλεμο, τη γραφή του και τις καταστροφικές σχέσεις του. Μία ξεχωριστή ταινία που πρέπει να δεις.

Peter Pan & Wendy

Ο David Lowery μεταφέρει σε live-action την κλασική ιστορία του Peter Pan και διορθώνει πολλά από τα λάθη της ταινίας του 1953, ενώ αλλάζει την οπτική και επικεντρώνεται στο ταξίδι ενηλικίωσης της Wendy. Η ταινία έχει αρκετά να προτείνει χωρίς, όμως, να τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα τα σημεία. Μπορείς να την απολαύσεις τώρα μέσα από το Disney+ και να διαβάσεις εδώ την κριτική μας.

Σειρές

Sweet Tooth Season 2

Η σειρά, που βασίστηκε στο ομώνυμο κόμικ της DC, επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν του με μία μικρή καθυστέρηση. Στη δεύτερη σεζόν ο Γκας και μια ομάδα άλλων υβριδίων κρατούνται αιχμάλωτοι από τον Στρατηγό Άμποτ και τους Τελευταίους Άντρες. Για όσους αγάπησαν την πρώτη σεζόν, η δεύτερη έρχεται να συνεχίσει την ιστορία και να την πάει παρακάτω. Ωστόσο, δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να βρει νέους φανς.

Sisters

Το Cosmote Series Marathon HD μας φέρνει μία καινούρια σειρά έξι μισάωρων επεισοδίων. Μετά τον χαμό της μητέρας της, η Σερ μαθαίνει πως δεν μεγάλωσε με τον βιολογικό της πατέρα. Χωρίς δισταγμό, ταξιδεύει στην Ιρλανδία για να έρθει σε επαφή με τις ρίζες της. Αυτό, όμως, που ανακαλύπτει ξεπερνά τις προσδοκίες της!

Firefly Lane Season 2 – Part 2

Το δεύτερο μισό της τελευταίας σεζόν ενός από τα πιο feel good δράματα του Netflix με πρωταγωνίστρια την Katherine Heigl είναι διαθέσιμο πλέον στο Netflix. Η ιστορία ολοκληρώνεται για όσους έχουν αγαπήσει αυτή τη γλυκιά ιστορία.

Δες επίσης:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;