Netflix: Οι έξι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων
Οι έξι σειρές που trendάρουν σήμερα στο ελληνικό Netflix.

Πέμπτη σήμερα και είμαστε μία «ανάσα» πριν από ακόμη ένα Πσκ, το οποίο στο τέλος του μάς «κρύβει» ένα μικρό δωράκι (ναι, για την Πρωτομαγιά που «πέφτει» Δευτέρα λέμε). Ο καιρός έχει αρχίσει να «στρώνει» κάπως και να θυμίζει άνοιξη, αλλά αν οι υποχρεώσεις σε «πιέζουν» να μείνεις μέσα ή απλώς βαριέσαι να βγεις έξω το Netflix είναι εδώ για να σου κρατήσει συντροφιά.

Και αν δεν ξέρεις τι να επιλέξεις τότε οι τάσεις του Netflix ίσως σου «λύσουν» τα χέρια και σε βοηθήσουν να βρεις κάτι για να «καείς» σήμερα ή το προσεχές τριήμερο.

6. The marked heart (Νέα Σεζόν)

Υπόθεση: Αποφασισμένος να εκδικηθεί την οργάνωση εμπορίας οργάνων που δολοφόνησε τη σύζυγό του, ένας άντρας ερωτεύεται τη γυναίκα στην οποία μεταμοσχεύθηκε η καρδιά της.

5. The Night Agent

Υπόθεση: Ενώ παρακολουθεί μια γραμμή έκτακτης ανάγκης, ένας άγρυπνος πράκτορας του FBI απαντά σε μια κλήση που τον παρασύρει σε μια θανάσιμη συνωμοσία κατασκόπων στον Λευκό Οίκο.

4. BEEF

Υπόθεση:  Ένα περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ δύο αγνώστων –ενός αποτυχημένου εργολάβου και μιας επιχειρηματία– πυροδοτεί μια κόντρα που βγάζει τα πιο σκοτεινά τους ένστικτα.

Με πρωταγωνιστές τους Στίβεν Γιαν και Άλι Γουόνγκ μαθαίνουμε με κωμικό τρόπο σε αυτή τη σειρά του Netflix πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται κρύο.

3. Rough Diamonds

Υπόθεση:  Όταν ο άσωτος γιος μιας οικογένειας ρίχνει την αυτοκρατορία της στα χρέη, ο αδελφός του επιστρέφει στην περιοχή των διαμαντιών της Αμβέρσας για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

2. Welcome to Eden (Νέα Σεζόν)

Υπόθεση: Υπόθεση: «Είσαι χαρούμενη»; Με αυτή την ερώτηση η Zoa και ακόμη 4 ελκυστικά άτομα νεαρής ηλικίας που είναι πολύ ενεργά στα social media προσκαλούνται στο πιο πριβέ πάρτι της ανθρώπινης ιστορίας σε ένα μυστικό νησί, το οποίο διοργανώνει ένα δημοφιλές brand ποτού. Αυτό που όμως ξεκινάει ως ένα εκπληκτικό ταξίδι εξελίσσεται σε ένα περίεργο ταξίδι ζωής, αφού αυτό που συχνά μοιάζει με παράδεισο δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.

Στη δεύτερη σεζόν το νησί έχει γεμίσει με νέες απειλές, ενώ η διαφυγή δεν είναι μέσα στο «πρόγραμμα». Έτσι, η επανάσταση για ελευθερία είναι μία δύσκολη μάχη όσο η Astrid συνεχίζει τα πλάνα της για τη Νέα Εδέν.

1. The Diplomat

Υπόθεση:  Εν μέσω διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτισσα καριέρας καταλήγει σε μια θέση υψηλού κύρους, για την οποία είναι ακατάλληλη, με σοβαρές επιπτώσεις στον γάμο και το μέλλον της στην πολιτική.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
  
 1