Γιώργος Λάνθιμος: Πρεμιέρα το φθινόπωρο για το Poor Things με την Eμα Στόουν
Η φθινοπωρινή κυκλοφορία του Poor Things έχει προγραμματιστεί σχετικά νωρίς, και δεν αποκλείεται να προβληθεί στο φεστιβάλ του Telluride ή στη Βενετία

Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής Searchlight που συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον Έλληνα καλλιτέχνη.

Στο φιλμ, ο σκηνοθέτης του The Favourite επιστρέφει με την ηθοποιό Eμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Στόουν, που είναι επίσης παραγωγός στη νέα ταινία, υποδύεται την Μπέλα Μπάξτερ, μια νεαρή γυναίκα που επανέρχεται στη ζωή χάρη στον πανέξυπνο και ανορθόδοξο επιστήμονα Δρ. Γκόντγουιν Μπάξτερ (Γουίλεμ Νταφόε). Υπό την προστασία του Μπάξτερ, η Μπέλα είναι πρόθυμη να μάθει.

«Πεινασμένη» για όσα της λείπουν, η Μπέλα το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν (Μαρκ Ράφαλο), έναν κομψό, άτεγκτο δικηγόρο, σε μια περιπέτεια που τους παρασύρει σε όλες τις ηπείρους της Γης. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Μπέλα παραμένει πιστή στον σκοπό της να υπερασπιστεί την ισότητα και την χειραφέτηση.

Η φθινοπωρινή κυκλοφορία του Poor Things έχει προγραμματιστεί σχετικά νωρίς, και δεν αποκλείεται να προβληθεί στο φεστιβάλ του Telluride ή στη Βενετία.

Το φιλμ The Favourite είχε κυκλοφορήσει πολύ πριν από την πανδημία και ήταν σημαντική επιτυχία για την Searchlight, με έσοδα 34,3 εκατ. δολαρίων στην Αμερική και πάνω από 95 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

Ο Λάνθιμος μετρά έως σήμερα τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ, για τον Κυνόδοντα (Καλύτερη Διεθνής Ταινία), το πρωτότυπο σενάριο του Αστακού, και δύο για σκηνοθεσία και καλύτερη ταινία για το The Favourite (Η Ευνοούμενη).

Πηγή: Deadline

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;