Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Κάποιοι έταξαν λεφτά στον Μπάρτζη για να
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και καταγγέλλει πως ο Μπάρτζης δέχθηκε κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα για να «δώσει» Χατζηανδρέου και Δαλάκα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αποκάλυψε πως πίσω από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη για τις Χατζηανδρέου και Δαλάκα κρυβόταν κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα. Όπως περιέγραψε η ίδια:

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον τραυματισμό του Σάκη Κατσούλη. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Όσες φορές και να προσέξεις μπορεί να χτυπήσεις. Είχα χτυπήσει κι εγώ το κεφάλι μου σε ένα σιδεράκι. Άνοιξε το κεφάλι μου και έκανα κάποια ράμματα»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε στη συνέχεια:

«Ο Μπάρτζης είναι ένας άνθρωπος που τον κατευθύνουν. Έχω ακούσει πάρα πολλά για αυτόν μέσα στο παιχνίδι. Έχω ακούσει από συμπαίκτες ότι: πήγαινε πες το, «δώσε» την Ασημίνα και τη Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι, θα σου δώσουμε από ένα χιλιάρικο»

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star επισήμανε με χιούμορ:

«Εμείς όταν ήμασταν μέσα, καταλαβαίναμε κάποια πράγματα. Έλεγα στην Αφροδίτη μπροστά σε όλους: έχεις παχύνει. Μου έλεγε: όχι, απλώς με πρήζει η καρύδα. Τελικά την πρήζει η καρύδα σε συνδυασμό με το σάντουιτς.

Σε αυτά τα παιχνίδια θα κάνουμε όλοι κάποια παράβαση, γι’ αυτό λέω μην κουνάμε το δάχτυλο στους άλλους. Το ίδιο έκανε και η Αφροδίτη»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;