Survivor All Star: Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση & ένας τραυματισμός που «πάγωσε» τους πάντες
Survivor All Star: Η ομάδα που έχασε στο 3ο αγώνισμα ασυλίας - Ο τέταρτος υποψήφιος για αποχώρηση

Το Survivor All Star επέστρεψε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ μετά τη διακοπή του για το Πάσχα και μάθαμε τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση, αλλά και τις αντιδράσεις των παικτών μετά την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Η ομάδα που θα κέρδιζε στο αγώνισμα ασυλίας θα απολάμβανε ένα πασχαλινό τραπέζι, ενώ φιλίες κλονίστηκαν και αλήθειες είδαν το φως με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως θα γίνει ένα αγώνισμα ασυλίας λιγότερο από ότι αρχικά είχε αποφασιστεί εξαιτίας του μεικτού αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας.

Η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα από το Survivor All Star ήταν η 5η μετά από αυτές των Δαλάκα, Χατζηανδρέου, Πιλίδη και Γκότση. Η παίκτρια είχε πιαστεί να «κλέβει» φαγητό και η αποβολή της προκάλεσε αναστάτωση σε Μπλε και Κόκκινους.

Οι παίκτες επέστρεψαν στους στίβους μάχης με τον Γιώργο Λιανό να τους εύχεται για το Πάσχα, ενώ τσούγκρισαν και αυγά. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανακοίνωσε πως ένας έκτακτος μεικτός αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας θα μειώσει τα αγωνίσματα ασυλίας και έτσι δεν θα πραγματοποιηθούν 5 συνολικά αγώνες, όπως είχε αποφασιστεί, αλλά 4.

 

Η μάχη για την 3η ασυλία στο Survivor All Star ξεκίνησε με τον Ασημακόπουλο να κερδίζει τον Βασάλο και να ανοίγει το σκορ για τους Μπλε με 1-0. Η Μελίνα ισοφάρισε για τους Κόκκινους. Ο Μάριος έβαλε ξανά μπροστά τους Μπλε και ο Μπάρτζης έκανε το 3-1, με τους Μαριαλένα και Σάκη να ισοφαρίζουν σε 3-3.

Οι Μπλε κατάφεραν να φέρουν τη διαφορά στους δύο πόντους με τον Σπύρο να κάνει απέναντι στον Παναγιώτη το 8-6. Ωστόσο, η αναμέτρηση έφερε και έναν τραυματισμό. Αυτόν του Σάκη Κατσούλη, καθώς έσπασε το ξύλινο δάπεδο. Η Μαριαλένα «πάγωσε» μέχρι να μπορέσει να αντιληφθεί τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι διασώστες του Survivor All Satr για τις πρώτες βοήθειες, ενώ την ίδια ώρα οι συμπαίκτες και η σύντροφός του, που τους ενημέρωσε πως χτύπησε ξανά στο σημείο που είχε τραυματιστεί και παλαιότερα, βρίσκονταν στο πλευρό του.

 

Οι Κόκκινοι παρά το αρχικό σοκ με τον τραυματισμό του συμπαίκτη τους βρήκαν τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και να κάνουν το 8-8 με την Μαριαλένα να καταφέρνει κόντρα στη Στέλλα να φέρνει σε θέση οδηγού τους Κόκκινους κάνοντας το 9-8, ενώ ο σύντροφό της ήταν αυτός που έφερε το 10άρι με αντίπαλο τον Μάριο, κάνοντας το 10-8 και το πασχαλινό τραπέζι στην Κόκκινη ομάδα του Survivor All Star.

Για τους Κόκκινους η συνέχεια είχε πολύ φαγητό και χορό, σε αντίθεση με τους Μπλε που το κλίμα ήταν βαρύ.

 

Το περίεργο κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην Μπλε ομάδα μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του νησιού με την Σταυρούλα Χρυσαείδη να αναφέρεται σε αυτό λέγοντας πως νιώθει μια μαυρίλα. Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα μετά από αντιπαράθεση που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη.

Η συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη φάνηκε πως είχε ενοχλήσει σχεδόν όλους τους παίκτες της Μπλε ομάδας. Κάτι που μεταφράστηκε και στην κάλπη, οπού σχεδόν παμψηφεί ο αγρότης βγήκε στον τάκο για 2η συνεχόμενη φορά.

 

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Μπάρτζης έγινε ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά τους Τάκη Καραγκούνια, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και Σπύρο Μαρτίκα για την εβδομάδα αυτή.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;