Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ο κύκλος έκλεισε»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές - Δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το Survivor για αυτό και το όνομά του αναφέρεται αναπόφευκτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όταν η συζήτηση πηγαίνει στο reality επιβίωσης.

Σε συνέντευξή του, ωστόσο, στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βάζει οριστικά τέλος στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στον αγωνιστικό στίβο του Survivor.

Σε κάθε ευκαιρία ακούγεται το όνομά σας στην υπόθεση Survivor. Ο ίδιος ασχολείστε ή αποτελεί για σας οριστικά παρελθόν;

«Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής. Αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης. Αλλά εμένα το 2017 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου», αναφέρει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές», συμπλήρωσε.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το 2017» κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Με πληροφορίες από Τηλέραμα

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;