Απίστευτο περιστατικό στο ισπανικό MasterChef: 44 άτομα έπαθαν... τροφική δηλητηρίαση!
Πανικός στο ισπανικό MasterChef - 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση μετά από πιάτο που τους σέρβιραν στο μαγειρικό διαγωνισμό

Ένα απρόσμενο και αρκετά δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε στο πλαίσιο του ισπανικού MasterChefαφού 44 άτομα έπαθαν τροφική δηλητηρίαση έχοντας φάει ένα πιάτο που τους σέρβιραν στο πλαίσιο του μαγειρικού διαγωνισμού στην Ισπανία.

Ειδικότερα, ο παραγωγός του MasterChef στην Ισπανία ζήτησε συγγνώμη από τους διαγωνιζόμενους για το περιστατικό με τις άσχημες συνέπειες. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο μίας ομαδικής δοκιμασίας οι παίκτες του μαγειρικού διαγωνισμού ετοίμασαν ένα μενού για τους 120 εργαζόμενους του διάσημου ενυδρείου Oceanogràfic στη Βαλένθια, με αφορμή την 20ό χρόνο λειτουργίας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Restaurante MasterChef (@restmasterchef)

Το πιάτο προετοιμάστηκε υπό την καθοδήγηση της δημοφιλούς Ισπανίδας σεφ, Rakel Cernicharo. Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι ετοίμασαν για τα 120 άτομα πιάτα με θαλασσινά, όπως λαβράκι και μύδια, ενώ για επιδόρπιο κλήθηκαν να φτιάξουν ένα ιαπωνικό cheesecake με φύκια.

Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν κύλησα ομαλά, αφού οι διαγωνιζόμενοι είτε δεν είχαν ψήσει σωστά τα υλικά, είτε τα θαλασσινά που χρησιμοποίησαν δεν ήταν φρέσκα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι 44 από τους 120 ανθρώπους που δοκίμασαν τα πιάτα να πάθουν τροφική δηλητηρίαση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Pais», οι άνθρωποι που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από αυτό το πιάτο εμφάνισαν συμπτώματα όπως εμετοί και γαστρεντερικά προβλήματα.

Ο παραγωγός του προγράμματος, Shine Iberia εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές συμβάν υποστηρίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για το πρώτο περιστατικό στα 11 χρόνια, που προβάλλεται ο μαγειρικός διαγωνισμός στην Ισπανία

«Πρόκειται για μια απολύτως εξαιρετική περίπτωση σε αυτά τα 11 χρόνια MasterChef στην Ισπανία, ένα πρόγραμμα, στο οποίο αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η εγγύηση της διατροφικής φροντίδας των ατόμων που εμπλέκονται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο Υγείας της Ισπανίας από την πλευρά του έχει ήδη ξεκινήσει να ερευνά τα αίτια που «κρύβονται» πίσω από αυτή τη μαζική τροφική δηλητηρίαση που σημειώθηκε τον Ιανουάριο. Αν και τα γυρίσματα έγιναν τον Ιανουάριο, το επεισόδιο προβλήθηκε στην ισπανική τηλεόραση χθες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
2'
77 - 58
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;