MasterChef 7 - Στέλλα: «Περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και να εξελιχθεί η σχέση μας όπως το έχω φανταστεί»
Όσα αποκάλυψε η Στέλλα Κατσέ μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 7.

Η Στέλλα Κατσέ είναι η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4) από το MasterChef 7καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια. Έτσι, σήμερα Μ. Τετάρτη (12/4) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε για τη συμμετοχή της στον μαγειρικό διαγωνισμό και τη σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες και τις συμπαίκτριές της.

Όσον αφορά τον Αλέξανδρο, η Στέλλα είπε:

«Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι και οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα…».

«Κατ’ αρχάς θέλω σίγουρα να βγει νικητής, γιατί το αξίζει. Και πίστευα πιο πολύ στον Αλέξανδρο απ’ ότι σε εμένα. Ήμουν πιο σίγουρη γι’ αυτόν παρά για τον εαυτό μου. Εγώ ήμουν πιο χαλαρά, αλλά επειδή ο Αλέξανδρος το θέλε, θέλω κι εγώ να κερδίσει. Τώρα, αν θα βγει ο ΑΛέξανδρος – που τον περιμένω πάρα πολύ – θα δούμε, θα το μάθετε, θα δείξει», είπε σχολιάζοντας τη σχέση της με τον Αλέξανδρο.

Επιπλέον, αναφερόμενη στον Πορφύρη είπε ότι με τον Γιώργο Πορφύρη δεν θα τα βρει, γιατί δνε της αρέσει ο χαρακτήρας του.

«Με ενοχλούσε στον Πορφύρη, πράγμα που μπορώ να πω ότι μάλλον είναι κάτι που θαυμάζω στον Πορφύρη, ότι μπορεί και χειρίζεται έτσι καταστάσεις με “το γάντι”», είπε η Στέλλα Κατσέ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1 
 1 
 1