My Style Rocks: H παίκτρια που αποχώρησε στο σημερινό Gala
Τις πιο αδύναμες προσπάθειες, είχαν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Πόπη Παγούδη και η Ευτυχία Γάντα - H παίκτρια που αποχώρησε από το show μόδας

Ως σύγχρονες γυναίκες με looks εμπνευσμένα από την ταινία Great Gatsby εμφανίστηκαν οι διαγωνιζόμενες του “My Style Rocks” στο 10o Gala του διαγωνισμού το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στον ΣΚΑΙ.

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης αντίκρισαν ιδιαίτερα outfits. Μερικά από αυτά ήταν επιτυχημένα, ενώ άλλα ήταν εκτός concept.

Την καλύτερη εμφάνιση, η οποία την οδήγησε στο να αναδειχθεί νικήτρια της εβδομάδας, την είχε η Σελένη Φωτιάδη, η οποία επέστρεψε δυναμικά στο παιχνίδι μετά από την απουσία της για αρκετό διάστημα.

Η Σελένη κέρδισε 2.5000 ευρώ και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, αναφέροντας: «Είναι πολύτιμο, γιατί εγώ θέλω να εκφράζομαι και να δείχνω κομμάτια αληθινά. Και όταν εκθέτεις τόσο πολύ τα δικά σου κομμάτια, υπάρχει τεράστιος φόβος για το τι θα γίνει. Οπότε αυτό είναι μια ανταμοιβή».

 

 

 

Τις πιο αδύναμες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιες προς αποχώρηση, είχαν η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η Πόπη Παγούδη και η Ευτυχία Γάντα.

Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να σώσουν μία από τις παίκτριες, με την Σελένη να έχει δύο ψήφους.

Η Ειρήνη, τελικά, ήταν η παίκτρια που σώθηκε, με τις άλλες δύο να πηγαίνουν μπροστά στους κριτές.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξαν να κρατήσουν στον διαγωνισμό την Ευτυχία, έναντι του Δημήτρη Σκουλού, με την Πόπη να είναι η διαγωνιζόμενη που αποχωρεί από το “My Style Rocks”.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;