MasterChef 7: Η αποχώρηση που μας φέρνει πιο κοντά στην τελική δεκάδα
MasterChef 7: Η ασυλία, η απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης και η αποχώρηση.

Ένα νέο επεισόδιο του MasterChef 7 προβλήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) και είδαμε μία νέα δοκιμασία αποχώρησης, η οποία αποδείχθηκε αρκετά απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Από το mystery box της Μ. Δευτέρας προέκυψαν τέσσερις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι ήταν οι εξής: ο Μότο Μότο, ο Ηλίας Καζιόλι, η Στέλλα Κατσέ και ο Θοδωρής Γαλάνης. Δεδομένου ότι πλέον δε θα υπάρξουν άλλοι «εισβολείς» οι διαγωνιζόμενοι δεν θα είχαν δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσουν την παραμονή τους και έτσι, έπρεπε να τα δώσουν όλα για όλα.

Πριν τη δοκιμασία αποχώρησης όμως οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει μία δοκιμασία ασυλίας. Έτσι, οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν πρώτα σε μία απαιτητική δοκιμασία ασυλίας, κατά την οποία οι  υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να φιλετάρουν και να ψήσουν μία γλώσσα. Το αποτέλεσμα κρίθηκε ανάμεσα στον Ηλία και τον Θεόδωρο με τον Θεόδωρο να είναι ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Έτσι, ο Θεόδωρος πέρασε στον εξώστη ασφαλής, ενώ ο Ηλίας, η Στέλλα και ο Μότο Μότο διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αποχώρησης. Μετά το τέλος της δοκιμασίας η Στέλλα ξέσπασε σε κλάματα με τον Πάνο Ιωαννίδη να τη ρωτάει τι της συμβαίνει και την ίδια να του απαντάει ότι οφείλεται στην ένταση.

«Μπορεί και να φύγω σήμερα. Αν το σκεφτείς κι αυτό είναι δύσκολο. Έχω δεθεί με δυο – τρεις ανθρώπους παραπάνω. Μπορεί να είμαστε τρεις – τέσσερις μήνες μαζί, αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε μαζί χρόνια γιατί είμαστε 24ώρες το 24ωρο μαζί», είπε εμφανώς συγκινημένη η Στέλλα.

Στη συνέχεια οι κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλο μαζί με τον guest chef Μιχάλη Χάσικο, αφού δοκίμασαν τα πιάτα αποφάσισαν πως την πιο αδύναμη προσπάθεια είχε η Στέλλα Κατσέ, η οποία αποχώρησε από το διαγωνισμό. Με την αποχώρησή της μάλιστα διαμορφώθηκε το top 13 και «άνοιξε» ο δρόμος για την τελική δεκάδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Διαβάστε παιδιά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 1 
 1