Ελεν Μίρεν και Τζίλιαν Αντερσον μαζί στο spinoff της ταινίας «Wonder»
Οι Ελεν Μίρεν και Τζίλιαν Αντερσον ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία «White Bird: A Wonder Story», spinoff του φιλμ «Wonder».

Οι Ελεν Μίρεν και Τζίλιαν Αντερσον ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ταινία «White Bird: A Wonder Story», spinoff της ταινίας «Wonder» από το 2017.

Μαζί τους, συμπρωταγωνιστή και ο Μπράις Γκέιζαρ στον ρόλο του Τζούλιαν ο οποίος αποβάλλεται από το σχολείο του. Λίγο μετά, μαθαίνει για την εμπειρία της γιαγιάς του (Μίρεν) στην – κατεχόμενη από τους Ναζί – Γαλλία. Λίγους μήνες πριν την πρεμιέρα τον Αύγουστο, η εταιρεία παραγωγής Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ.

Το νέο κλιπ δίνει μια νέα ματιά στο σκηνικό της δεκαετίας του 1940, όταν ο χαρακτήρας της Μίρεν ήταν ένα νέο κορίτσι. Η ίδια αφηγείται την ιστορία της στον Τζούλιαν ο οποίος μέσα από αυτή, θα μάθει ένα σκληρό μάθημα. Μια ιστορία, γεμάτη θάρρος.

Η επίσημη περιγραφή είναι η εξής: «Από τον συγγραφέα του μπεστ σέλερ “Wonder”, έρχεται το επόμενο κεφάλαιο. Η ιστορία του “White Bird”, ακολουθεί τον Τζούλιαν ο οποίος αγωνίζεται να βρει που ανήκει από τότε που αποβλήθηκε από το σχολείο του για τη συμπεριφορά του στον Ογκι Πούλμαν. Με στόχο να αλλάξει η ζωή του Τζούλιαν, η γιαγιά του αποκαλύπτει τη δική της ιστορία θάρρους όταν ήταν νέα στην -κατεχόμενη από τους Ναζί – Γαλλία. Ενα αγόρι την γλιτώνει από θανάσιμο κίνδυνο. Ερωτεύονται σε έναν εκπληκτικό, μαγικό κόσμο που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει, ενώ η μητέρα του αγοριού (Τζίλιαν Άντερσον) ρισκάρει τα πάντα για να κρατήσει το κορίτσι ασφαλές. Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία με επίκεντρο το πως μια πράξη καλοσύνης μπορεί να παρεμείνει ζωντανή».

Το «White Bird» έχει σκηνοθετήσει ο Μαρκ Φόρστερ, κινηματογραφιστής πίσω από τις πρόσφατες κι επιτυχημένες ταινίες «A Man Called Otto», «Quantum of Solace», «World War Z» και «Christopher Robin».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;