Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η Μεγάλη Εβδομάδα είχε πολλά τρέιλερ από ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Βλέπεις το Πάσχα των καθολικών ήταν μία εβδομάδα πριν από το δικό μας, οπότε τα στούντιο και οι εταιρίες παραγωγής ξεκίνησαν να προετοιμάζουν το κοινό για το υπόλοιπο του 2023.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

The Marvels

Το πρώτο τρέιλερ για τη νέα περιπέτεια του MCU είναι εδώ. Η Captain Marvel, η Ms. Marvel και η Monica Rambeau ενώνουν δυνάμεις, αλλάζουν θέσεις και έρχονται για μας χαρίσουν δράση και χιούμορ σε ένα τρέιλερ που μας προετοιμάζει για κάτι διαφορετικό (?!) από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Talk to Me

Το A24 μας φέρνει μία από τις πιο τρομακτικές ταινίες της χρονιάς. Η ταινία έχει κάνει ήδη πρεμιέρα στο Sundance και έχει συγκεντρώσει διθυραμβικές κριτικές.

The Last Voyage of the Demeter

Η Universal μας φέρνει ακόμα μία περιπέτεια με ένα από τα πιο δημοφιλή τέρατά της. Ο Δράκουλας επιστρέφει τον Αύγουστο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Fool’s Paradise

Ο Charlie Day έφτιαξε μία κωμωδία η οποία σατιρίζει τη βιομηχανία του Hollywood. Σε αυτή θα δούμε και τον Ray Liotta σε έναν από τους τελευταίους του ρόλους.

Σειρές

The Penguin

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Matt Reeves με πρωταγωνιστεί τον Πιγκουίνο του Colin Farrell που γνωρίσαμε στο “The Batman” του 2022 έχει το πρώτο τρέιλερ και την πρώτη ματιά πίσω από τα γυρίσματα. Μία σειρά που φέρνει στην μικρή οθόνη το πνεύμα της ταινίας και μας θυμίζει κάτι από το “The Sopranos”.

The Continental

Τον Σεπτέμβριο ο κόσμος του “John Wick” θα μεγαλώσει και άλλο. Μία μίνι σειρά τριών επεισοδίων θα μας βάλει στο γνωστό ξενοδοχείο και στον κόσμο των δολοφόνων που έχουμε αγαπήσει από τη σειρά ταινιών.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

True Detective: Night Country

Η τέταρτη σεζόν του “True Detective” έρχεται με πρωταγωνίστρια τη Jodie Foster. Ο νέος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023 και ακολουθεί τον χαρακτήρα της Foster στην προσπάθειά του να πιάσει έναν κατά συρροή δολοφόνο.

The Sympathizer

Ο Park chan-wook φέρνει στο Max (πρώην HBO Max) μία σειρά που βασίζεται στο βραβευμένο βιβλίο του Viet Thanh Nguyen με πρωταγωνιστή τον Robert Downey Jr. σε πολλαπλούς ρόλους.

The Regime

Η Kate Winslet πρωταγωνιστεί σε μία νέα μίνι σειρά του HBO. Η νέα σειρά μας βάζει πίσω από τους τοίχους του παλατιού ενός αυταρχικού καθεστώτος.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;