Καιρός: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές την Κυριακή του Πάσχα - Η πρόβλεψη Αρναούτογλου
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου - Πού αναμένονται βροχές;

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ σε μερικές περιοχές αναμένονται βροχές και την Κυριακή του Πάσχα. Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τον καιρό μέσα από την ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την πρόγνωσή του, καλός σε αρκετές περιοχές της χώρας φαίνεται πως θα είναι ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα αν και αναμένονται αναμένονται βροχές, κυρίως στα δυτικά.

Ο κ. Αρναούτογλου ανάφερε πως, ξεκινώντας από το Μεγάλο Σάββατο, κάποια σύννεφα στα βορειοανατολικά της χώρας ενδέχεται να δώσουν μπόρες το πρωί. Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να έχουν εξασθενήσει μέχρι την Ανάσταση.

Στην υπόλοιπη χώρα η Ανάσταση θα γίνει με καλές καιρικές συνθήκες, ενώ το Μεγάλο Σάββατο θα υπάρχει ηλιοφάνεια με κάποιες τοπικές συννεφιές.

Σε ό,τι αφορά την Κυριακή του Πάσχα, ο κ. Αρναούτογλου προβλέπει ότι θα υπάρχουν συννεφιές στη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο με πολύ μικρές πιθανότητες βροχής. Παράλληλα, στη δυτική Ελλάδα τα σύννεφα θα κάνουν γρήγορα την εμφάνισή τους και θα φέρουν μπόρες. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν αρχικά από βορειοδυτικά και στη συνέχεια θα επεκταθούν ανατολικότερα μέχρι και το απόγευμα με τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα η μέρα θα ξεκινήσει πολύ καλά με λίγα μόνο σύννεφα. Οι περιοχές με τις καλύτερες συνθήκες τουλάχιστον έως το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα θα είναι η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, όλο σχεδόν το Αιγαίο, η Αττικοβοιωτία, η Εύβοια, η ανατολική Πελοπόννησος και η Κρήτη.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει μέχρι 21 βαθμούς Κελσίου στην Αττική και 19 στη Θεσσαλονίκη.

 

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;