Καιρός: Άστατος μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα - Πού θα βρέξει
Τελικά, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να είναι άστατος ο καιρός σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr

Με άστατο καιρό αναμένεται να κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα για την εξέλιξη του καιρού, οι σημαντικότερες βροχές και καταιγίδες αναμένονται τη Μεγάλη Τρίτη, τη Μεγάλη Παρασκευή καθώς και την Κυριακή του Πάσχα.

Στο βίντεο του meteo.gr που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις 16 Απριλίου.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή άνοδος έως και τη Μεγάλη Παρασκευή ενώ το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί και βόρειοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη έως τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ από τη Μεγάλη Πέμπτη θα στραφούν σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης.

Αναλυτική εικόνα των εκτιμώμενων φαινομένων και της ροής των ανέμων στη χώρα μας ανά τρίωρο, μπορείτε να δείτε στην εφαρμογή μας ανεμολόγιο που ακολουθεί.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;