Ηλεία: Νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικης
Πού στρέφεται η έρευνα των Αρχών

Μία νέα υπόθεση μαστροπείας, βιασμού και ασέλγειας σε ανήλικη επί πληρωμή ερευνά η ΕΛΑΣ, στον Πύργο, στην Ηλεία, στην οποία εμπλεκόμενοι φέρεται να είναι δύο άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, την άκρη του νήματος βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ όταν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης σε γειτονιά του Πύργου εντόπισαν τον ένα από τους δύο εμπλεκόμενους να κινείται και να συμπεριφέρεται ύποπτα, ενώ λίγο αργότερα, εντοπίστηκε και το δεύτερο άτομο καθώς και μια ανήλικη.

Με βάση τις ίδιες πηγές ο νεαρός, αρκετά γνωστός στον Πύργο και με συχνά παραβατική συμπεριφορά, φέρεται να έκλεινε ραντεβού για να εκδίδει την ανήλικη σε διάφορους άντρες. Στην προκειμένη περίπτωση ο νεαρός άντρας φέρεται να κανόνισε το ερωτικό ραντεβού στον άλλο άνδρα και την ανήλικη, στο σπίτι του πρώτου, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν τους δράστες ενώ το κορίτσι, που αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, φέρεται να υποστήριξε πως αυτό δεν είναι το πρώτο ερωτική ραντεβού που είχε με τον άνδρα και πως εξαναγκάστηκε στην σεξουαλική επαφή μαζί του.

Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Ηλείας.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;