Μπόρις Κλέιμαν: Η κατάθεση της ανήλικης μαθήτριας - Την Μεγάλη Πέμπτη η απολογία του ποδοσφαιριστή
Το περιστατικό που καταγγέλλει η 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο φέρεται να έγινε σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (12/4), προθεσμία να απολογηθεί την Μεγάλη Πέμπτη πήρε ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι βίασε ανήλικη μαθήτρια από το Βέλγιο, σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο τερματοφύλακας φέρεται αρχικά να έκανε άσεμνες χειρονομίες στη 17χρονη, ενώ στη συνέχεια φέρεται να την κακοποίησε σεξουαλικά. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Με βάση την ίδια πηγή που επικαλείται η ΕΡΤ, η ανήλικη είπε αμέσως τι είχε συμβεί στους φίλους της που βρίσκονταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο εκδρομής σχολείου. Οι φίλοι ήρθαν στα χέρια με τον τερματοφύλακα της Super League καθώς και με έναν συμπαίκτη του. Ο διαπληκτισμός είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας η οποία προσήγαγε τον ποδοσφαιριστή και οκτώ άτομα ακόμα.

Στο τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, η μαθήτρια αναγνώρισε τον 33χρονο ποδοσφαιριστή και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ στην τσέπη του βρέθηκε 1,5 γραμμάριο ηρωίνης.

 

Μπόρις Κλέιμαν: Η κατάθεση της ανήλικης

Στη δημοσιότητα έχει έρθει και τμήμα της κατάθεσης της 17χρονης η οποία περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε από τον ποδοσφαιριστή σε μπαρ του Κολωνακίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα από το protothema, η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε τα εξής:

«Την 11η Απριλίου και περί τη 1 τη νύχτα πήγαμε περίπου 15 άτομα από το σχολείο στο κατάστημα επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι. Περί τις 2 τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο βρισκόταν στα VIP του καταστήματος μας προσκάλεσε εμένα και άλλα τέσσερα άτομα στο VIP τμήμα. Εκεί άρχισε να μας κερνάει σφηνάκια»

Στη συνέχεια, η 17χρονη κοπέλα περιγράφει ότι ο ποδοσφαιριστής προέβη σε άσεμνες χειρονομίες και τονίζει ότι:

«Τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα»

Περιγράφοντας τη σεξουαλική κακοποίηση που καταγγέλλει ότι δέχτηκε, η ίδια λέει:

«Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο.

Εγώ μετά από αυτό ζήτησα βοήθεια και ένας φίλος μου που δεν ήταν στον χώρο VIP ήρθε και με πήρε από εκεί. Μετά από αυτό επειδή δεν αισθανόμουν καθόλου καλά, ενημέρωσα την παρέα μου τι συνέβη και αποχώρησα από το κατάστημα με μια φίλη μου. Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, ότι βρισκόταν στο ΑΤ καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού. Όπως μου γνωρίζεται ονομάζεται Κλέιμαν Μπόρις, κάτοικος Βόλου. Επιθυμώ να εξεταστώ από ιατροδικαστή και την ποινική του δίωξη. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω»

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;