Super League: Ο Βόλος διώχνει Κλέιμαν και Εσκοβάλ για το περιστατικό στο Κολωνάκι
Super League: Εκτός ομάδας οι δυο παίκτες του Βόλου.

Με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, ο Μπόρις Κλέιμαν και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ θα τεθούν εκτός ομάδας στον Βόλο καθώς είναι οι ποδοσφαιριστές της Super League που εμπλέκονται στο περιστατικό ασέλγειας σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Στην ΠΑΕ Βόλος άμεσα, ωστόσο, «έτρεξαν» διαδικασίες και ο Μπόρις Κλέιμαν θα τεθεί εκτός ομάδας όπως και ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι. Έτσι, καλείται κι αυτός να αντιμετωπίσει την… οργή του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έδωσε εντολή για να ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής συμβολαίου στους δύο ποδοσφαιριστές.

Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος χωρίς να δώσει διευκρινήσεις για το γιατί συμβαίνει αυτό.

Χειροπέδες σε έναν ποδοσφαιριστή της Super League πέρασαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Οι παίκτες κατηγορούνται για ασέλγεια σε βάρος κοπέλας η οποία βρισκόταν σε μπαρ στο Κολωνάκι, πλησίον της πλατείας της Φιλικής Εταιρείας,  μαζί με φίλους της από το Βέλγιο, που είχαν έρθει σχολική εκδρομή.

Ακολούθησε συμπλοκή με τους φίλους της κοπέλας και παρενέβη η Αστυνομία, η οποία τους προσήγαγε όλους. Η κοπέλα κατέθεσε μήνυση.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;