Ηλίας Γκότσης: Τρολάρει ξανά την αποβολή του από το Survivor All Star
Ο Ηλίας Γκότσης, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok, τρολάρει με χιούμορ την αποβολή του από το Survivor All Star.

Ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκε από το Survivor All Star, καθώς παραβίασε έναν από τους βασικούς κανόνες και ήρθε σε επαφή με έναν ντόπιο για να προμηθευτεί φαγητό, ενώ φέρεται να του έδωσε μία λίστα με ψώνια. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ δεν μπορούσε να μη σχολιάσει με το ξεχωριστό του χιούμορ την αποβολή του μέσα από ένα TikTok.

Με τη χιουμοριστική διάθεση που διακατέχει τον πρώην παίκτη του Survivor, ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο στα social media διαβάζοντας την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια που είχε δώσει σε έναν ντόπιο. Στο βίντεο που ανάρτησε στο TikTok, ο Ηλίας Γκότσης έκανε χρήση ενός ήδη υπάρχοντα ήχου της δημοφιλούς πλατφόρμας, με τη φωνή ενός άνδρα να περιγράφει φαγητά.

Μάλιστα, χρησιμοποίησε για φόντο του βίντεο, μία φωτογραφία που παραπέμπει στην παραλία του Αγίου Δομίνικου και έχοντας στα χέρια του τη «λίστα», συγχρόνισε τα χείλη του στη φωνή που έλεγε, μεταξύ άλλων:

«Αρνί σούβλας, γουρουνόπουλο σούβλας, κοντοσούβλι, κοκορέτσι…»

@iliasgkotsis Το βίντεο που με έκαψε 😂 #foryoupage #foryou #fyp #fy #survivor ♬ πρωτότυπος ήχος – Raf_parp

Να σου υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Γκότσης «τρολάρει» την αποβολή του από το Survivor All Star. Πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα, είχε ανεβάσει ένα ακόμη χιουμοριστικό βίντεο σχετικά με το ίδιο θέμα μέσα από Instagram story.

Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, πρόσφατα, ανάρτησε μια σειρά από stories μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι διαδικτυακοί του φίλοι. Σε αυτές έκανε μερικές ακόμα αποκαλύψεις για την αποβολή του.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;