Ηλίας Γκότσης: Τρολάρει τον εαυτό του για την αποβολή από το Survivor All Star
Ο Ηλίας Γκότσης αυτοτρολάρεται για την αποβολή του από το Survivor All Star μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Το θέμα που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες περισσότερο από όλα το Survivor All Star, τους τηλεθεατές, αλλά και τους ίδιους τους παίκτες, δεν ήταν άλλο από την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση. Οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν για παραβίαση βασικών κανόνων του παιχνιδιού, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρωταθλητής της πάλης παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας, με την παραγωγή του παιχνιδιού να βρίσκει και το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία, καθώς και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Από την άλλη, ο νικητής του Survivor 2018 φαίνεται πως κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά έβρισκε τρόπο να έρχεται σε συνεννόηση με τους ντόπιους για να έχει τροφή. Ο παρουσιαστής του Survivor All Star ανακοίνωσε πως υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Μάλιστα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» αναφέρθηκε ότι ο Ηλίας Γκότσης έδωσε μία λίστα με φαγητά που τρώει, σε ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο.

 

Λίγες ώρες μετά την προβολή του επεισοδίου, ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης πήραν τον δρόμο της επιστροφής με τον πρώτο να επιστρέφει δυναμικά στα social media, καθώς μοιράστηκε βίντεο και στιγμιότυπα από το ταξίδι της επιστροφής με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ανάμεσα σε αυτά που μοιράστηκε στα Instagram stories του, ήταν και ένα ακραία χιουμοριστικό βίντεο.

Ο Ηλίας Γκότσης επέλεξε να διακωμωδήσει τον λόγο για τον οποίο αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης. Στο βίντεο τον βλέπουμε να πλησιάζει έναν ντόπιο, υπάλληλο του αεροδρομίου και αφού του δείχνει την υποτιθέμενη λίστα με τα ψώνια, προσπαθεί να συνεννοηθεί με σκόρπιες λέξεις στα αγγλικά. Η λεζάντα γράφει με χιουμοριστική διάθεση:

«Όλη η αλήθεια» 

Στα πρώτα Instagram stories του, ο Ηλίας Γκότσης σχολίασε και την αποβολή του από το Survivor All Star. Σε αυτά ακούγεται να λέει:

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
6'
29 - 25
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;