Survivor All Star: Η λίστα με τα ψώνια του Ηλία Γκότση & τα 300 δολάρια του Γιωρίκα Πιλίδη σε ντόπιο
Η εκπομπή «Πρωινό μας» αποκάλυψε τις παραβιάσεις που οδήγησαν στην αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη από το Survivor All Star.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης βρίσκονται από εκτός του Survivor All Star, καθώς παραβίασαν βασικούς κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο επεισόδιο του ριάλιτι που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (27/3).

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», ο Νίκος Παρτσώλης έδωσε όλο το σχετικό ρεπορτάζ και αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν την παραγωγή του Survivor All Star στο να αποβάλουν τους δύο παίκτες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε χρήση κινητού και επικοινώνησε με Ελλάδα, ενώ κάποιος δικός του άνθρωπος έστειλε 300 δολάρια σε έναν ντόπιο. Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Γκότση, έγινε λόγος για μια λίστα με ψώνια, γραμμένη στα αγγλικά, στην οποία μεταξύ άλλων τροφίμων αναγράφονταν “καπνικά προϊόντα” και “αναψυκτικά”.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη, ο Γιωρίκας Πιλίδης το παραδέχτηκε μπροστά σε όλους. Από τη μεριά του, ο Ηλίας Γκότσης αρνήθηκε τα πάντα. Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor All Star τόνισε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει αγγλικά, οπότε δε θα μπορούσε να γράψει τη λίστα.

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;