Survivor All Star: Οι ενέργειες που έκανε η παραγωγή για να μην παραβιάζουν οι παίκτες τους κανόνες
H παραγωγή του Survivor All Star έχει πάρει πολλά μέτρα από την έναρξη του παιχνιδιού, προκειμένου να αποτρέψει τους παίκτες από το να παραβιάζουν τους κανόνες.

Γεμάτο ανατροπές είναι το Survivor All Star, με τα απρόοπτα που φτάνουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τον Άγιο Δομίνικο να είναι σχεδόν καθημερινά.

Στο αποψινό επεισόδιο, όπως μαρτυρά και το σχετικό trailer, Γιωρίκας Πιλίδης και Ηλίας Γκότσης βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, με τον Γιώργο Λιανό να σημειώνει ότι παραβίασαν βασικούς κανόνες.

Ο παρουσιαστής, συμπλήρωσε ότι αφού η παραγωγή συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα αποφασιστεί και η τύχη των δύο παικτών στο reality επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό παραβίασης των κανόνων του παιχνιδιού, που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα.

Αρχικά, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το παιχνίδι καθώς φέρονται να είχαν επικοινωνία με τον «έξω κόσμο» παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, ενώ πριν από λίγο καιρό, Ηλίας Μπόγδανος και Ηλίας Γκότσης είχαν πιαστεί να κλέβουν φαγητό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», η παραγωγή του Survivor All Star έχει πάρει πολλά μέτρα από την έναρξη του παιχνιδιού, προκειμένου να αποτρέψει τους παίκτες από το να παραβιάζουν τους κανόνες.

Όπως τόνισε ο Νίκος Παρτσώλης, δύο είναι οι βασικοί «νόμοι» του Survivor All Star, τους οποίους έχουν συμφωνήσει και υπογράψει οι παίκτες: Πρώτον, ότι απαγορεύεται η κλοπή φαγητού, και δεύτερον, ότι απαγορεύεται η επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Φέτος, η ομάδα της παραγωγής του ελληνικού Survivor All Star έχει πάει και ένα βήμα παραπέρα, προκειμένου να αποτρέψει τους παίκτες από το να κλέβουν φαγητό και να τους βοηθήσει με αυτόν τον τρόπο να τηρήσουν τη συμφωνία που υπέγραψαν.

Όπως εξήγησε ο Νίκος Παρτσώλης, από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα η παραγωγή έχει πάρει τα εξής μέτρα:

1. Για να μην κλέβουν φαγητό η παραγωγή τους έδωσε κιτ ψαρέματος, νωρίτερα από ό,τι γίνεται στα άλλα Survivor του εξωτερικού.

2. Τους έβαλαν έξτρα φακές στις προμήθειες, πολύ νωρίτερα από ό,τι γίνεται στα άλλα Survivor του εξωτερικού.

3. Σε όλα τα Survivor πριν τον αγώνα, η παραγωγή δίνει στους παίκτες μία μπανάνα και ένα ισοτονικό ποτό για να βγάλουν τον στίβο μάχης. Ωστόσο, στους Έλληνες παίκτες η παραγωγή δίνει συν τρεις μπανάνες, ώστε να μην κλέβουν φαγητό.

4. Για τους ίδιους λόγους, η παραγωγή έβαλε λουκέτα στους κάδους που υπάρχουν κοντά στις καλύβες των παικτών, ωστόσο οι ίδιοι συνέχιζαν να παίρνουν πράγματα από τις σακούλες που έμεναν εκτός κάδων.

5. Όταν ο Ηλίας Γκότσης και ο Ηλίας Μπόγδανος εντοπίστηκαν να κλέβουν δύο φρυγανιές, υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής έκανε τελευταία φορά παρατήρηση στους παίκτες, προειδοποιώντας τους ότι από και πέρα, η κλοπή φαγητού θα τιμωρείται με αποβολή.

6. Τέλος, η παραγωγή έβαλε στους παίκτες και τη δημοπρασία, δίνοντάς τους μία ακόμη ευκαιρία για να φάνε.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;