Γιωρίκας Πιλίδης: Οι πρώτες αναρτήσεις του μετά την αποβολή από το Survivor All Star
Ο Γιωρίκας Πιλίδης μοιράστηκε μερικές εικόνες από το ταξίδι της επιστροφής μετά την αποβολή του από το Survivor All Star.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Ηλίας Γκότσης αποβλήθηκαν από το Survivor All Star μετά την παραβίαση βασικών κανόνων του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο πρωταθλητής της πάλης φέρεται να είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ ο νικητής του Survivor 2018 φαίνεται να ερχόταν σε επαφή με ντόπιους για να έχει τροφή.

Η απομάκρυνση των δύο παικτών, οι οποίοι θεωρούνταν και φαβορί προκάλεσε αναστάτωση στις ομάδες των Μπλε και των Κόκκινων με κάποιους συμπαίκτες τους να προχωρούν σε αιχμηρές δηλώσεις. Οι δύο παίκτες, μετά την οριστική αποβολή τους από το Survivor All Star, πήραν τον δρόμο της επιστροφής και έκαναν τις πρώτες αναρτήσεις τους στα social media.

Μετά τις πρώτες δηλώσεις του Ηλία Γκότση αμέσως μετά την αποβολή του από το Survivor All Star, αλλά και το χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο αυτοτρολάρεται, σειρά είχε ο Γιωρίκας Πιλίδης. Ο πρωταθλητής της πάλης αρκέστηκε στο να ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από αγώνα πυγμαχίας που προβλήθηκε όσο ο ίδιος ήταν στο ριάλιτι επιβίωσης και στη συνέχεια μοιράστηκε μία κοινή φωτογραφία με τον Ηλία Γκότση μέσα από το αεροπλάνο.

Γιωρίκας Πιλίδης

Γιωρίκας Πιλίδης

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες στο Survivor All Star αναμένεται να μάθουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς και στις συνεντεύξεις που θα παραχωρήσουν τόσο ο Γιωρίκας Πιλίδης, όσο και ο Ηλίας Γκότσης.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;