Survivor All Star: Οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση
Άλλαξαν οι ομάδες του Survivor All Star - Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα

Η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star έφερε αρκετές αλλαγές, καθώς οι δύο ομάδες άλλαξαν και οι Διάσημοι και οι Μαχητές αποτελούν πια παρελθόν. Οι αλλαγές, όπως ήταν αναμενόμενο, έφεραν και πολλές γκρίνιες.

Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Εκεί τους ανακοίνωσαν τη νέα Κόκκινη και τη νέα Μπλε ομάδα του Survivor All Star.

 

Μετά την ανακοίνωση της ένωσης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε:

«Σε κανέναν δεν άρεσε αυτό»

Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι παίκτες εξέφρασαν από τη μεριά τους τα συναισθήματα τους για την προοπτική να αλλάξουν ομάδα και να μεταφερθούν σε διαφορετικές καλύβες. Ωστόσο, υπήρχαν και ορισμένοι όπως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τάκης Καραγκούνιας που έκαναν λόγο για:

«Ωραίες αλλαγές»

Από τη μεριά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε και σκαρφάλωσε στην αγκαλιά του Σάκη Κατσούλη όταν άκουσε ότι αλλάζει ομάδα, με τον σύντροφό της να μην μπορεί να το πιστέψει!

Οι δύο νέες ομάδες του Survivor All Star είναι:

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Κόρομι, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μπλε ομάδα: Νίκος Μπάρτζης, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελένη Χαμπέρη, Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Νικόλας Αγόρου, Ελευθερία Ελευθερίου, Στέλλα Ανδρεάδου, Μελίνα Μεταξά, Ρία Κολοβού, Μάριος Πρίαμος, Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Μετά τις αλλαγές και τις νέες ομάδες, οι παίκτες του Survivor All Star οι Κόκκινοι και οι Μπλε ρίχθηκαν στο στίβο μάχης για τον πρώτο αγώνα ασυλίας με τη νέα σύνθεση. Εκεί τα πράγματα ήταν αρκετά ανταγωνιστικά με τον Τάκη Καραγκούνια να κερδίζει τον Ηλία Γκότση και να το πανηγυρίζει λίγο… έξαλλα.

Με αρκετές ανατροπές στους πόντους, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας κέρδισαν οι Κόκκινοι, χάρη στη νίκη του Ηλία Μπόγδανου.

 

Στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού, η νέα ομάδα των Μπλε κλήθηκε να βγάλει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Από αυτή την ψηφοφορία, την πρώτη ύστερα από την δημιουργία των δύο νέων ομάδων στο Survivor All Star, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που μετράει ήδη αρκετές υποψηφιότητες στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
86 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;