Just The 2 of Us: Η ψηφοφορία του κοινού ανέτρεψε τα δεδομένα - Το ζευγάρι που αποχώρησε
Το ζευγάρι που αποχώρησε από το «Just The 2 οf Us» - Ανατροπή με την ψηφοφορία του κοινού

Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού, το «Just The 2 οf Us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το πρόγραμμα του ALPHA. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν για μια ακόμα φορά η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τα 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού σόου και προσπάθησαν να τα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων κριτών όσο και των τηλεθεατών του μουσικού προγράμματος.

Μετά από την ολοκλήρωση των σκηνικών εμφανίσεων, η κριτική επιτροπή έστειλε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα την Λουίζα Πυριόχου με τον Beast, την Σοφία με τον Jerom Kaluta και τον Ιάσονα Παπαματθαίου με την Ηρώ. Στην τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης βρέθηκαν ο Βλάσης Χολέβας με την Μορφούλα Ιακωβίδου που συγκέντρωσαν τους λιγότερους βαθμούς από τους τέσσερις κριτές του «Just The 2 οf Us».

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο στο «Just The 2 οf Us» έχει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο μέσα από την ψηφοφορία του μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τα ονόματα του ζευγαριού που τραγούδησε για τελευταία φορά στη σκηνή του μουσικού σόου.

Σύμφωνα με τον συνδυασμό από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού και τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής, από το «Just The 2 οf Us» αποχώρησαν ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλι Μασίνο. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ τόνισε με χαμόγελο:

«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο σόου, που ξέρεις ότι μπορεί και να φύγεις, το αποδέχεσαι. Αφού είναι μοιραίο κάποιο ζευγάρι να φεύγει κάθε φορά» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;