Survivor All Star: Δεύτερο εξώδικο από την Ασημίνα Χατζηανδρέου στον Acun Ilicali
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya και τον ιδιοκτήτη της Acun Ilicali μετά την αποβολή της από το Survivor All Star.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, που αποβλήθηκε από το Survivor All Star,  απέστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Medya και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Acun Ilicali.

Ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε στον τηλεοπτική σταθμό του MEGA και αποκάλυψε πως αιτία για το δεύτερο εξώδικο ήταν ότι η πελάτισσά της δεν έχει λάβει ακόμα τα χρήματα από το παιχνίδι. Κάτι που αποτελεί την παραβίαση της συμφωνίας που υπέγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την εταιρεία παραγωγής του Acun Ilicali για το Survivor All Star.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρο της:

«Υπάρχει άρθρο στη σύμβαση, το οποίο αναφέρει ότι όλοι οι παίκτες μετά την προβολή του επεισοδίου της αποχώρησής τους με οποιονδήποτε τρόπο πρέπει να λάβουν την αμοιβή τους 30 μέρες μετά. Το επεισόδιο της αποχώρησης της Ασημίνας Χατζηανδρέου προβλήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023»

Η δικηγόρος πρόσθεσε, επίσης, ότι:

«Δεν υπάρχει όρος που να λέει ότι επειδή παραβίασε τους κανόνες δεν θα πάρει τα χρήματά της. Υπάρχει μόνο η ημερομηνία των 30 ημερών. Επιπλέον, η παρουσία της στο παιχνίδι και οι εβδομάδες που συμμετείχε είναι προβεβλημένες και έχουν συμβεί» 

Η δικηγόρος της Ασημίνας Χατζηανδρέου επισήμανε ότι:

«Δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, και στα τουρκικά Μέσα που αναπαρήχθησαν στην Ελλάδα, ότι δηλαδή η Ασημίνα Χατζηανδρέου ουδέποτε είχε επικοινωνία με οποιονδήποτε.

Άρα η πελάτισσά μου δεν φταίει σε κάτι. Εμείς συνεχίζουμε κανονικά, προχωράμε κάνουμε όλες τις νομικές ενέργειες. Κάναμε μία παύση λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών με εντολή της.

Προφανώς και θα προχωρήσουμε και δεν θα σταματήσουμε. Ευθύς εξαρχής είχε δίκιο η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της απέστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, ενώ γνώριζαν ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει» 

Μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της πρώην παίκτριας του Survivor All Star σημείωσε πως:

«Αυτή τη στιγμή είναι απολύτως εκτεθειμένοι. γιατί ο ίδιος ο Acun Ilicali παραδέχθηκε ότι από τις έρευνες που έγιναν δεν υπήρχε επικοινωνία» 

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
7'
73 - 68
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;