Όπου ακούς πολλά κεράσια κρατά και μικρό καλάθι...
Το καλάθι του νοικοκυριού διανύει την 21η εβδομάδα λειτουργίας του, ενώ το Πάσχα θα καλωσορίσουμε και το... «καλάθι του νονού».

Το καλάθι του νοικοκυριού διανύει την 21η εβδομάδα που τίθεται σε λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Yπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Εν συνεχεία αυτού, το Πάσχα θα καλωσορίσουμε το «καλάθι του νονού». Οι επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο άνω του ενός εκατομμυρίου ετησίως θα συμμετάσχουν υποχρεωτικά.

Και οι μικρές επιχειρήσεις, όμως, μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες κατηγορίες προϊόντων για να συμμετέχουν στο καλάθι του Πάσχα. Αυτά είναι τα μέτρα της Ελλάδας κατά της ακρίβειας. Στην Ελλάδα του σήμερα, που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, που προσποιούμαστε τους ελεύθερους πολίτες. Η ακρίβεια δεν σταματά με «καλάθια».

Οι τιμές ακριβαίνουν ούτως ώστε τα προϊόντα που είναι σε προσφορά να πωλούνται στην προηγούμενη αρχική τους τιμή. Η αισχροκέρδεια δεν είναι πλέον ένας απλός όρος που έχουμε ακούσει. Είναι ένας όρος που τον ζούμε καθημερινά. Κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε, καθώς όλα αυτά τα μέτρα γίνονται σύμφωνα με τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Θα έπρεπε να αισθανόμαστε προστατευμένοι, αλλά η ζωή και το κόστος της πλέον δεν μπορεί να προστατευτεί από κανέναν οργανισμό.

Οι αλυσίδες βάζουν στην λίστα του «πολυσυζητημένου καλαθιού» τα προϊόντα της δικής της εταιρείας, αυτά τα οποία της αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη. Δεν προστατεύουν εμάς, εμείς προστατεύουμε το μάρκετινγκ τους! Και εμείς επιλέγουμε να ξεγελιόμαστε, με το καλάθι του νονού και του νοικοκυριού και στο τέλος όλη η ζωή μας θα μπει.. σε «γελοία καλάθια».

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;