Η Naughty Dog ετοιμάζει το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της - «Ξέρουμε πως θέλετε το The Last of Us Part 3»
Ο πρόεδρος και creative director της Naughty Dog, Neil Druckmann, μίλησε για ένα νέο μεγάλο παιχνίδι που ετοιμάζει η εταιρεία και έχουμε ενθουσιαστεί.

Η Naughty Dog, μετά την μεγάλη επιτυχία των βιντεοπαιχνιδιών «The Last of Us» και «Uncharted», έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον κόσμο του gaming με τους φανς να περιμένουν τα επόμενα βήματά της. Τώρα, ο πρόεδρος και creative director της εταιρείας, Neil Druckmann, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται ένα νέο μεγάλο βιντεοπαιχνίδι.

Την ώρα που οι φήμες φουντώνουν για το «The Last of Us Part 3», ενώ υπάρχει στο σκαριά και μία multiplayer εκδοχή του παιχνιδιού, ο πρόεδρος και creative director της Naughty Dog βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Kinda Funny» και μίλησε για την πρώτη σεζόν της σειράς του HBO που βασίστηκε στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι και ολοκληρώθηκε πριν από μερικές. Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε ένα πολυαναμενόμενο νέο παιχνίδι που ετοιμάζει η εταιρεία.

Ο Druckmann δήλωσε στην εκπομπή:

«Ξέρω πως οι fans μας θέλουν το The Last of Us Part 3 (γελώντας), το ακούω συνεχώς. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως…Κοιτάξτε έχουμε ήδη προχωρήσει με το επόμενό μας project. Η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Δεν μπορώ να πω τι και ποιο είναι, αλλά αυτή είναι η διαδικασία που περάσαμε. Υπήρξε πολλή σκέψη για διάφορα πράγματα και διαλέξαμε αυτό που μας κάνει να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι»

Σε μία πρόσφατη δήλωσή του είχε για το πολυαναμενόμενο τρίτο μέρος του franchise πως θα πρέπει να υπάρχει μια «πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία» ειδάλλως το «Part 2» θα είναι το φινάλε της σειράς.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;