«The Last of Us»: Ο δημιουργός του franchise απαντάει για το «Part III» του βιντεοπαιχνιδιού
Ο δημιουργός μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές βιντεοπαιχνιδιών, του «The Last of Us», απαντάει για το μέλλον του franchise.

Με την προβολή και την επιτυχία της σειράς, οι φανς της δημοφιλούς σειράς βιντεοπαιχνιδιών αναρωτιούνται τι θα γίνει με το «The Last of Us Part III». Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει για ακόμα μία φορά ο δημιουργός του franchise, Neil Druckmann.

Πιο συγκεκριμένα, ο Druckmann μίλησε για στο IGN και απάντησε για το «The Last of Us Part III»και το πόσο θα επηρεαστεί από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του HBO. Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, προσπαθώντας να αποφύγει την ερώτηση. Ο Druckmann δήλωσε:

«Αυτή η ερώτηση είναι σαν μια κωδικοποιημένη “Υπάρχει το The Last of Us Part 3;” Ουδέν σχόλιο. Θα πω μόνο ότι θα εστιάσουμε…Έχουμε το multiplayer παιχνίδι που είναι να βγει και θα αποκαλύψουμε περισσότερα για αυτό αργότερα μέσα στη χρονιά»

Μάλιστα, δήλωσε (για ακόμα μία φορά) πως για να συμβεί το νέο βιντεοπαιχνίδι της δημοφιλούς σειράς του franchise θα πρέπει να υπάρχει μια «πολύ καλή, συναρπαστική ιστορία», αλλιώς το δεύτερο μέρος του franchise θα είναι το φινάλε της.

Κάτι παρόμοιο είχε εκφράσει λίγο καιρό ξανά στην συνέντευξή του στο BuzzFeed λέγοντας πως η μόνη προϋπόθεση για να γίνει το πραγματικότητα το τρίτο μέρος είναι να υπάρξει μια:

«Ποιοτική ιστορία, με ένα μήνυμα για την αγάπη, το οποίο θα έχει απήχηση σε όλους»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;