«The Last of Us»: Το τρίτο μέρος του βιντεοπαιχνιδιού θα επηρεαστεί από αλλαγές που έγιναν στη σειρά
Κάποιες αλλαγές εμπνευσμένες από τη σειρά του HBO, αναμένεται να εφαρμοστούν στο «The Last of Us Part 3».

Αρκετές φορές έχουμε δει αλλαγές που συμβαίνουν σε ταινίες και σε σειρές να περνάνε και σε άλλα κομμάτια του franchise. Κάτι που είναι σύνηθες στην βιομηχανία των κόμικς. Τώρα, όμως, αναμένεται να δούμε κάτι παρόμοιο και στο νέο βιντεοπαιχνίδι «The Last of Us Part 3», καθώς μία από τις ιδέες που σκέφτηκαν οι δημιουργοί της σειράς του HBO φαίνεται να έχει πάρει τον δρόμο της υλοποίησης στο επόμενο κεφάλαιο των παιχνιδιών.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να υπονόησε ο Neil Druckmann, δημιουργός των παιχνιδιών της Naughty Dog και co-showrunner του τηλεοπτικού «The Last of Us». Μιλώντας μαζί με τον συνδημιουργό της σειράς, Craig Mazin, στο επίσημο podcast του HBO για τη σειρά, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει κάνει η σειρά στον τρόπο επικοινωνίας των Clickers μεταξύ τους.

Στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, οι Clickers επικοινωνούν μεταξύ με τους ήχους που βγάζουν, ενώ δεν μπορούν να επικοινωνήσουν σε μεγάλη απόσταση. Ωστόσο, στη σειρά του HBO είδαμε πως ο Cordyceps μύκητας φέρνει έναν εξελιγμένο τρόπο επικοινωνίας ανάμεσα στους Clickers, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση.

Όπως εξηγεί ο χαρακτήρας της Tess στο δεύτερο επεισόδιο του «The Last of Us»:

«Πατάς σε ένα κομμάτι Cordyceps σε ένα μέρος και μπορεί να ξυπνήσεις ένα σωρό άλλους μολυσμένους κάπου αλλού και ξέρουν που είσαι»

Την ιδέα αυτή την έριξε στο τραπέζι ο Mazin, ενώ ο Druckmann παραδέχτηκε στο Podcast πως θα ευχόταν να το είχε σκεφτεί νωρίτερα για να γίνει μέρος των βιντεοπαιχνιδιών. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε ένα μικρό tease για μελλοντική χρήση αυτού του χαρακτηριστικού στο gameplay του «The Last of Us Part III». Όπως είπε:

«Αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα για το gameplay. Είναι κάτι που θα ευχόμουν να είχα βάλει στο παιχνίδι»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;