Pokémon Scarlet & Violet: Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion της ιστορίας
Ανακοινώθηκε το πρώτο expansion της ιστορίας των «Pokémon Scarlet» και «Pokémon Violet» - Πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει;

Η The Pokémon Company αποκάλυψε και επίσημα ότι έρχεται το πρώτο expansion της ιστορία των «Pokémon Scarlet» και «Pokémon Violet», το οποίο μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Τα νέα για το πρώτο expansion του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού, είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου event.

Το πρώτο expansion των δύο βιντεοπαιχνιδιών θα έχει τον τίτλο «The Hidden Treasure of Area Zero» και αναμένεται να χωριστεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος θα φέρει την ονομασία «Part 1: The Teal Mask». Οι πληροφορίες για το πρώτο μέρος είναι ελάχιστες, ωστόσο, έγινε γνωστό πως πρόκειται να εξερευνήσει μια περιοχή έξω από το Paldea Region.

Το δεύτερο DLC αναμένεται να έχει την ονομασία «Part 2: The Indigo Disk», ενώ η ιστορία των δύο expansion θα ενώνεται. Σε αυτό το μέρος θα είσαι μαθητές στο Blueberry Academy.

Παράλληλα, με την αγορά του «The Hidden Treasure of Area Zero» θα λάβεις διάφορα ρούχα για τον χαρακτήρα σου, καθώς και αντικείμενα που θα σου φανούν χρήσιμα στο ταξίδι σου.

Κατά τη διάρκεια του event, γνωστό και ως Pokémon Day 2023, η εταιρία ανακοίνωσε ότι τα δύο βιντεοπαιχνίδια έχουν πουλήσει ήδη πάνω από 20 εκατομμύρια αντίτυπα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;