MAD VMA 2023: Snik και Light αποκλείστηκαν από τη μουσική διοργάνωση
Εκτός των MAD VMA 2023 θα μείνουν ο Light και ο Snik μετά τα όσα έγιναν στην περσινή τελετή των μουσικών βραβείων.

Εκτός του line-up των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στα MAD VMA 2023 φαίνεται πως έχουν τεθεί ο Snik και ο Light. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Βυθούλκα στο «Breakfast@Star», οι δύο δημοφιλείς τράπερς θα απουσιάζουν από τα μουσικά βραβεία μετά και το σκηνικό που είχε γίνει πέρσι.

Όπως είναι λογικό, η αιτία που τόσο ο Snik όσο και ο Light φαίνεται να μένουν εκτός της μουσικής διοργάνωσης είναι ο έντονος περσινός τους διαπληκτισμός, ο οποίος κατέληξε σε ξυλοδαρμό και προκάλεσε την κατακραυγή όλων των παρευρισκόμενων καλλιτεχνών. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι δύο τράπερς θα συμπεριληφθούν ανάμεσα στις υποψηφιότητες των βραβείων.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Μαρίνος Βυθούλκας αναφέρεται και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα κάνει το comeback της στη σκηνή των MAD VMA 2023, μετά τη γέννηση του παιδιού της. Εμπόδιο σε αυτή της την εμφάνιση μπορεί να σταθεί μία περιοδεία στο εξωτερικό, η οποία εκκρεμεί, και έχει προγραμματιστεί για το ίδιο διάστημα.

Τέλος, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως στη φετινή, επετειακή διοργάνωση των MAD VMA 2023 ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής και δε θα δούμε στη συμπαρουσίαση την Κόνι Μεταξά, όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;