Steven Spielberg: Η ταινία της φιλμογραφίας του που ξεχωρίζει - «Μπορώ να τη δω ξανά και ξανά» 
O Steven Spielberg αποκάλυψε την ταινία του που θεωρεί πως είναι «αρκετά τέλεια».

O Steven Spielberg, ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικάνους σκηνοθέτης, έχει γυρίσει 34 ταινίες από το 1971 μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται ξανά υποψήφιος στα Όσκαρ 2023 για την Καλύτερη Σκηνοθεσία με την ταινία του «The Fabelmans». Ο γνωστός σκηνοθέτης αποκάλυψε σε πρόσφατη τη συνέντευξή του για το ποια από τις ταινίες του θεωρεί «αρκετά τέλεια».

Ο μεγάλος σκηνοθέτης παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο για εκείνον να ξαναβλέπει τις ταινίες του. Ωστόσο, υπάρχει μία που έχει επανεξετάσει και γνωρίζει ότι είναι αναμφισβήτητα εξαιρετική.

Ο Steven Spielberg αποκάλυψε στο «The Late Show with Stephen Colbert»:

«Δεν παρακολουθώ τις ταινίες μου αφού τις έχω γυρίσει. Δεν κοιτάζω πίσω πολύ συχνά, αλλά περιστασιακά βλέπω μία ταινία με τα παιδιά μου»

Ο γνωστός Αμερικανός σκηνοθέτης εξήγησε ότι ήθελε να:

«Παρηγορήσει τα παιδιά του όταν έβλεπαν την ταινία “E.T”. για πρώτη φορά. Δεν ήθελα να δουν την ταινία “E.T.” χωρίς τον πατέρα τους να κάθεται μαζί τους – κυρίως στα τρομακτικά μέρη στην αρχή»

Από την άλλη μεριά, ο Steven Spielberg αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα απολαμβάνει όταν παρακολουθεί την ταινία του 1982, με πλήρη τίτλο «E.T.: The Extra-Terrestrial». Όπως τόνισε ο ίδιος:

«Μερικές φορές βλέπω πράγματα που είχα σκοπό να κάνω, τα οποία δεν έκανα και μερικές φορές βλέπω πράγματα που θα ήταν καλύτερη ιδέα από αυτό που παρακολουθώ τώρα όλα αυτά τα χρόνια μετά – αλλά στο μεγαλύτερο μέρος το “E.T.” είναι μια πολύ τέλεια ταινία.

Είναι μια από τις λίγες ταινίες που έχω γυρίσει και μπορώ πραγματικά να παρακολουθώ ξανά και ξανά» 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;