Τρεις ταινίες και έξι σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και οι σειρές του Σαββατοκύριακου και πού να τις δεις.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν μία αρκετά δύσκολη και πένθιμη εβδομάδα με ένα δυστύχημα που μας έχει κάνει όλους να θρηνούμε και να σκεφτόμαστε διάφορα. Ωστόσο, θέλουμε λίγες ώρες για να φύγουμε από τον καταιγισμό των μακάβριων ειδήσεων και της συνεχούς ενημέρωσης και ποιος καλύτερος από το να δούμε μία νέα ταινία ή σειρά;

Για να μπορέσουμε λίγο να ξεφύγουμε από την αγανάκτηση, την οργή και όλα όσα νιώθουμε μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις νέες ταινίες και σειρές που μπορούν να σου διασφαλίσουν αυτή την πόρτα διαφυγής.

Ταινίες

Creed III

Ο Αντόνις Κριντ επιστρέφει στην τρίτη ταινία της σίκουελ σειράς του “Ρόκι”. Αυτή τη φορά, ο Michael B. Jordan αναλαμβάνει και τη σκηνοθετική πλευρά της ιστορίας σε ένα σίκουελ που θα ικανοποιήσει τους φανς της σειράς. Ο Άντονις Κριντ αποσύρεται από την πυγμαχία ως παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά ένας παιδικός του φίλος αποφυλακίζεται έπειτα από χρόνια, τον φέρνει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα και τον αναγκάζει να ξανανέβει στο ρινγκ.

The Quiet Girl

Η ταινία που κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί ανάμεσα στην πεντάδα της Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας στα Όσκαρ 2023 είναι διαθέσιμη στις ελληνικές αίθουσες. Στην Ιρλανδία του 1981, η μικρή Κάιτ, κόρη μιας φτωχής, πολυμελούς οικογένειας, θα περάσει το καλοκαίρι με ανάδοχους γονείς λόγω της νέας εγκυμοσύνης της μητέρας της. Θα ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά ενώ μεταξύ των θετών γονιών της υποτίθεται πως δεν υπάρχουν μυστικά, εκείνη θα ανακαλύψει ένα. Μία μελαγχολική ιστορία ενηλικίωσης, που μάλλον κέρδισε την Ακαδημία από το ατόφιο συναίσθημα που έχει να προσφέρει.

Cocaine Bear

Η Universal μας φέρνει μία διαφορετική κωμωδία τρόμου που θα ικανοποιήσει τους φανς τους είδους, θα ξενίσει όσους θέλουν να δουν ένα ατόφιο θρίλερ και θα περάσει αδιάφορο από όλους τους άλλους. Η ταινία της Elizabeth Banks βασίζεται σε αληθινή ιστορία και μας μεταφέρει στο 1985, ένα φορτίο κοκαΐνης πέφτει από αεροπλάνο λαθρεμπόρων σε ένα εθνικό πάρκο της Τζόρτζια. Καταναλώνοντας μεγάλο μέρος του, μια αρκούδα θα βγει εκτός ελέγχου και θα επιτεθεί σε ανύποπτους περαστικούς, αλλά και ναρκέμπορους και αστυνομικούς, οι οποίοι καταφθάνουν στην περιοχή.

Σειρές

The Mandalorian Season 3

Ο Mando επιστρέφει για την τρίτη σεζόν της σειράς του κόσμου των “Star Wars” στο Disney+. Θα προσπαθήσει να συμφιλιωθεί με τους τελευταίους ανθρώπους της κουλτούρας του και θα τον δούμε σε μία αποστολή στον πλανήτη του. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από την Τετάρτη, 1 Μαρτίου.

Sex/Life

Η δεύτερη σεζόν της ρομαντικής σειράς είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη στο Netflix. Η σειρά ασχολείται με το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε μία γυναίκα, τον άνδρα της και το παρελθόν της.

Abbott Elementary Season 2

Η μικρή κωμική σειρά που ασχολείται με ένα σχολείο στην Αμερική όπου υπάρχουν προβλήματα λειτουργίας, ήρθε από το πουθενά και μας έκανε όλους να την αγαπήσουμε. Δεν έχει κερδίσει άδικα τόσα βραβεία. Η δεύτερη σεζόν της και τα δέκα πρώτα επεισόδιά της είναι, πλέον, διαθέσιμα στο Disney+.

Next in Fashion Season 2

Ο Tan France ως παρουσιαστής, με την Gigi Hadid αυτή τη φορά στο πλευρό του, επιστρέφει στον δεύτερο κύκλο της σειράς ριάλιτι μόδας. Ένα απαιτητικό ριάλιτι, που θα αγαπήσουν όσοι αγαπούν τον χώρο της μόδας και μπορείς να το δεις στο Netflix.

Daisy Jones and The Six

Η Riley Keough και ο Sam Claflin πρωταγωνιστούν σε μία κωμωδία σε mockumentary στυλ, η οποία ακολουθεί μία μπάντα των ‘70s που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Taylor Jenkins και φημολογείται ότι βασίζεται στην περίοδο ηχογράφησης του άλμπουμ “Rumours” των Fleetwood Mac.

Anne Rice’s Mayfair Witches

Μία ακόμα τηλεοπτική μεταφορά ενός μυθιστορήματος της Anne Rice μετά το αρκετά δυνατό “Συνέντευξη με έναν Βρικόλακα. Η Alexandra Daddario πρωταγωνιστεί ως η νευροχειρούργος Rowan Fielding, η οποία μαθαίνει ξαφνικά πως είναι απόγονος μίας δυναστείας πανίσχυρων μαγισσών που στοιχειώνεται εδώ και γενιές από ένα μοχθηρό πνεύμα.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1