Οι ανακοινώσεις που ξεχωρίσαμε από τo MWC 2023 (μέρος Β’)
Ορισμένα από αυτά θα τα ζήλευε και ο Q από τα James Bond.

Συνεχίζουμε τις ανακοινώσεις από το Mobile World Congress (MWC) 2023, το οποίο ολοκληρώθηκε και επισήμως.

Μάλιστα, αν και μία τέτοια έκθεση κρύβει πολλά «διαμάντια», στο παρόν άρθρο θα βρείτε όσα ξεχωρίσαμε εμείς.

H realme και η φόρτιση των 240W

Όπως ήταν γνωστό, η realme προχώρησε στο παγκόσμιο λανσάρισμα του πρώτου smartphone με τεχνολογία φόρτισης SuperVOOC στα 240W, κάνοντας rebrand το realme GT Neo5 που ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα για την αγορά της Κίνας, σε realme GT3.

Εκτός από την πιο γρήγορη φόρτιση της αγοράς, χάρη στην οποία η μπαταρία των 4.600mAh της συσκευής μπορεί να φορτίσει πλήρως σε μόλις 9,5 λεπτά, το realme GT3 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,74”, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 και ειδικό φωτισμό την πλάτη που η εταιρεία ονομάζει Pulse Interface Design, που μπορεί να φωτίσει με 25 διαφορετικά χρώματα, 5 ταχύτητες και 2 διαφορετικούς ρυθμούς.

H συσκευή αναμένεται να διατεθεί εμπορικά το Μάϊο.

Nokia G22, το κινητό που το επισκευάζεις μόνος σου

Μία ανακοίνωση έκπληξη από την HMD Global, η οποία συνεργάστηκε με τη γνωστή εταιρεία επισκευών iFixit για να παρουσιάσει το πρώτο smartphone που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εύκολη επισκευή από τους ίδιους τους χρήστες. Οι επίσημες οδηγίες και τα ανταλλακτικά για οποιαδήποτε επισκευή είναι διαθέσιμα μέσα από το site της iFixit, ενώ η εύκολα ανοιγόμενη πλάτη, είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. H συσκευή θα γίνει διαθέσιμη στις 8 Μαρτίου με κόστος στα €179 και θα μπορείτε να την επιλέξετε σε δύο χρώματα, γαλάζιο ή γκρι.

Τα μελλοντικά “gadgets” της Oppo

Μετά και την ανακοίνωση του Oppo Find N2 Flip στα μέσα του περασμένου μήνα, η παρουσία της Oppo δεν έκρυβε κάποια αποκάλυψη συσκευής. Στο περίπτερο της εταιρείας όμως υπήρχαν τέσσερα πολύ ενδιαφέροντα πρωτότυπα. Το πρώτο, τα Air Glass 2, είναι ένα ζευγάρι γυαλιών επαυξημένης πραγματικότητας (AR), που ενσωματώνουν δύο miniLED οθόνες/προβολείς μέσα στο σκελετό, μέσω των οποίων προβάλλουν τις όποιες πληροφορίες, πάνω σε δύο ειδικές SRG-diffractive επιφάνειες στο φακό. Ο συνδυασμός όλων αυτών, καθιστά τα Air Glass 2 ως τα πιο κομψά, ελαφριά και φωτεινά γυαλιά του είδους.

To Oppo Zero-Power Tag, είναι το πρώτο tracker με τεχνολογία επικοινωνίας μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία συλλέγει ραδιοσήματα που εκπέμπονται από άλλες πηγές (πύργους τηλεόρασης ή FM, σταθμούς βάσης κινητής τηλεφωνίας, WiFi Access Points), για να τροφοδοτηθεί. Με το Zero-Power Tag, η Oppo οραματίζεται έναν κόσμο όπου οι IoT συσκευές γύρω μας, δε θα χρησιμοποιούν ρυπογόνες μπαταρίες.

Για σένα τώρα χρησιμοποιείς φορητές συσκευές για να παίζεις, και θέλεις τη μέγιστη απόδοση, η Oppo σχεδίασε το 45W Liquid Cooler.

Πρόκειται για ένα φορητό κλειστό σύστημα υδρόψυξης που αποτελείται από μία αντλία (σε μέγεθος router) και μία κεφαλή ψύξης που εφαρμόζει μαγνητικά στην πλάτη του smartphone, του tablet ή του φορητού σου, και μπορεί να απομακρύνει έως 45W θερμότητας ώστε να έχεις τη βέλτιστη εμπειρία gaming.

Τέλος, το Oppo Wi-Fi 6 Router AX5400 συνδυάζει το μινιμαλιστικό με την πιο γρήγορη τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης για να προσφέρει Wi-Fi δίκτυο σε έως και 256 διαφορετικές συσκευές.

Smartwatch και ακουστικά δύο-σε-ένα από την Huawei

Αν και οι περισσότερες ανακοινώσεις της Huawei στο πλαίσιο του MWC αφορούσαν τις εφαρμογές της (Petal Search, Petal Maps κ.ο.κ.), εντούτοις η εταιρεία ανακοίνωσε και την διάθεση δύο wearables σε επιλεγμένες αγορές εκτός Κίνας.

Το ένα εξ αυτών ήταν και τα Watch Buds, ένα combo smartwatch και earbuds, όπου τα ακουστικά, όταν δεν τα χρησιμοποιείς, αποθηκεύονται κάτω από το “καντράν” του ρολογιού! Δυστυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, τα Watch Buds δεν θα διατεθούν στη χώρα μας.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;