Γιάννης Κρητικός: Τι αποκάλυψε για το ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»;
Ο Γιάννης Κρητικός που υποδύεται τον «Πότη» στη «Γη της Ελιάς» παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένης».

Σήμερα Τρίτη (28/2) ο Γιάννης Κρητικός που υποδύεται τον «Πότη» στη «Γη της Ελιάς» μίλησε για το ρόλο του σε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Όσον αφορά τον ρόλο του είπε:

«Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου. Αν το καλοσκεφτώ είμαι περισσότερες ώρες της ημέρας “Πότης” πάρα Γιάννης».

«Δεν είμαι κουτσομπόλης στην προσωπική μου ζωή. Η οικογένεια του Πότη είναι οι συμπολίτες του οπότε το κουτσομπολιό του βγαίνει μέσα από αγάπη όχι από κακία», πρόσθεσε.

Επιπλέον, μίλησε για την Κρήτη και την λύρα λέγοντας:

«Η Κρήτη είναι ένας τόπος που τιμά την παράδοση και από παιδάκι άκουγα λύρα, λαούτο, μαντολίνο. Είχα από εκεί το ερέθισμα. Από πολύ μικρός έλεγα στους γονείς μου ότι ήθελα να μου πάρουν λύρα. Μου την πήραν παραμονές Χριστουγέννων και με περίσσιο θράσος βγήκα την επόμενη μέρα και είπα τα Κάλαντα».

Όσον αφορά την ενασχόληση με την υποκριτική ο ηθοποιός αποκάλυψε τα εξής:

«Η πρόταση για την υποκριτή ήρθε μέρα τη νίκη μου στο YFSFτο 2016. Ακόμα δεν το πιστεύω απλά το ζω. Δεν αφήνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να πάνε χαμένες. Το περίσσιο θράσος το έχω σαν χαρακτηριστικό στοιχείο».

«Το βασικότερο στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Ο γάμος και τα παιδιά είναι κάτι που όλοι όσοι έχουν μεγαλώσει όπως εγώ το αναζητούν», κατέληξε ο Γιάννης Κρητικός.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;